Renault Talisman Estate Nu voordeel tot € 2.600,- bij Janssen Kerres

Scroll verder

Renault Talisman EstateTalisman Estate deal. Voordeel € 2.600,-

Nu al vanaf €37.790,-

Een krachtig vooraanzicht, het gestroomlijnde profiel, de gespierde schouders en het uitgesproken aanblik maken de Renault Talisman Estate onweerstaanbaar. De opvallende lichtsignatuur, de chromen grille en de fraaie 18 of 19 inch lichtmetalen wielen benadrukken zijn buitengewone elegantie. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen in het voertuig. De Renault Talisman Estate beschikt over toonaangevende technologieën.

Renault Talisman Estate-voordeel 
Renault maakt het leven wel heel eenvoudig met volop voordeel. Je voordeel loopt op tot wel € 2.600,-! De Renault Talisman Estate Energy dCi 110 Life is er vanaf € 37.790,- incl. voordeel. De Talisman Estate Life is standaard voorzien van o.a.:

  • Automatische dual-zone airconditioning incl. luchtkwaliteitssensor
  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Eco-modus
  • Hill-start assist
  • Acht airbags
  • Radio Renault met vier speakers en stuurkolombediening, Digitale Radio DAB+, Bluetooth-connectiviteit en aansluitingen voor AUZ en USB

Ontmoet de nieuwe Renault Talisman Estate bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke, prachtige Renault.

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review