Renault TALISMAN Estate Maak nu kennis met de Renault TALISMAN Estate bij Janssen Kerres

Scroll verder

Renault TALISMAN EstateTALISMAN Estate deal. Voordeel tot € 2.500,-

Nu al vanaf €36.090,-

Een krachtig vooraanzicht, het gestroomlijnde profiel, de gespierde schouders en het uitgesproken aanblik maken de Renault TALISMAN Estate onweerstaanbaar. De opvallende lichtsignatuur, de chromen grille en de fraaie 18 of 19 inch lichtmetalen wielen benadrukken zijn buitengewone elegantie. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen in het voertuig. De Renault TALISMAN Estate beschikt over toonaangevende technologieën.

Nu met extra voordeel

  • Tot wel € 2.500 Janssen Kerres voordeel

Renault TALISMAN Estate-voordeel 
Renault maakt het leven wel heel eenvoudig met volop voordeel. De TALISMAN Estate Life is standaard voorzien van o.a.:

  • Automatische dual-zone airconditioning incl. luchtkwaliteitssensor
  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Eco-modus
  • Hill-start assist
  • Acht airbags
  • Radio Renault met vier speakers en stuurkolombediening, Digitale Radio DAB+, Bluetooth-connectiviteit en aansluitingen voor AUZ en USB

Ontmoet de nieuwe Renault TALISMAN Estate bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke, prachtige Renault.

Brochure Renault Talisman Estate Proefrit plannen

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review