Renault Talisman Estate Nu extra voordeel op Renault Talisman Estate tot € 1.800,- bij Janssen Kerres

Scroll verder

Salon de Promotion. Renault Talisman EstateSalon de Promotion voordeel € 1.800,-

Nu al vanaf €35.490,-

Een krachtig vooraanzicht, het gestroomlijnde profiel, de gespierde schouders en het uitgesproken aanblik maken de Renault Talisman Estate onweerstaanbaar. De opvallende lichtsignatuur, de chromen grille en de fraaie 18 of 19 inch lichtmetalen wielen benadrukken zijn buitengewone elegantie. Dynamisch en modern, het slanke silhouet van de Estate nodigt u uit om direct plaats te nemen in het voertuig. De Renault Talisman Estate beschikt over toonaangevende technologieën.

Nu voordeel van € 1.800
Profiteer tijdens het Now or Never Festival van extra voordeel! Eén blik op de Renault Talisman je weet dat dit toonbeeld van elegantie alle comfort biedt die je als levensgenieter mag verwachten. Renault Talisman nu voordeel van € 1.800. De Renault Talisman Estate Energy dCi 110 Life is er incl. voordeel vanaf € 35.490,-. De Renault Talisman is voorzien van onder andere:

  • Personaliseer jouw rijbeleving met Multi-SENSE**
  • Benzinemotor standaard voorzien van automaat
  • 4CONTROL®-rijplezier (vanaf INTENS)

Ontmoet de nieuwe Renault Talisman Estate bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke, prachtige Renault.

*Voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review