Renault Scénic Maak van elke dag een nieuwe ervaring met de nieuwe Renault Scénic

Scroll verder

Salon de Promotion. Renault ScénicSalon de Promotion voordeel € 1.800,-

Nu al vanaf €27.090,-

Maak van elke dag een nieuwe ervaring met de nieuwe Renault Scenic. De nieuwe Renault Scénic heeft unieke proporties en moderne lijnen. U bent uniek en de nieuwe Scénic is dat ook. Laat u betoveren door de sensuele lijnen.Vloeiende lijnen, fraaie proporties, een silhouet dat prachtig wordt aangevuld door de ver naar voren staande panoramische voorruit… U zult niet onopgemerkt blijven in de nieuwe Renault Scénic.

Salon de Promotion. Nu voordeel van € 1.800
Profiteer tijdens Salon de Promotion van extra voordeel! De nieuwe Renault Scénic, de nieuwste generatie familieauto. De nieuwe Renault Scénic wordt gekenmerkt door de opvallende lichtsignatuur, met C-vormige koplampen die in de luxere uitvoeringen zijn voorzien van LED Pure Vision-techniek. De Renault Scénic nu met € 1.800 voordeel. De Renault Scénic TCe 115 GPF Life incl. voordeel is er vanaf € 27.090,-. Standaard voorzien van onder andere:

  • Standaard voorzien van actieve remhulp met voetgangersdetectie
  • Een ruim en modulair interieur met slimme opbergruimtes
  • Een verleidelijk design met standaard 20-inch wielen
  • Ook leverbaar met 7 zitplaatsen

Ervaar de Renault Scénic tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. De Renault Scénic, create every day! 


*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Scénic

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review