Renault Mégane. Gratis upgrade van Hatchback naar Estate

Scroll verder

Renault Mégane. Gratis upgrade van Hatchback naar EstateGratis upgrade naar Estate € 2.800 voordeel

 

Gratis upgrade van Mégane Hatchback naar Mégane Estate
Ga je voor een nieuwe Renault Mégane Hatchback? Maar zie je jezelf ook wel rijden in een Renault Mégane Estate? Grijp dan nu je kans en profiteer van de gratis upgrade van Hatchback naar Estate!

Voordeel tot € 2.800 met een gratis upgrade! 
De Renault MÉGANE is stijlvol en heeft een lekker sportief uiterlijk. Dat komt ook door de LED Pure Vision verlichting. Dit zorgt voor een heldere, mooie, strakke lichtbundel. Neem plaats en geniet van het gestroomlijnde dashboard en het subtiel geïntegreerde 8,7″ touchscreen van het multimediasysteem R-LINK 2. Het head-up kleurendisplay houdt je continu op de hoogte van cruciale informatie op de weg. Daarnaast stel je je eigen rijgedrag in met Multi-SENSE®. De Renault Mégane geeft je altijd en overal optimaal rijplezier. Kies je tot en met 6 januari 2019 voor een nieuwe Renault Mégane, dan krijg je een Renault Mégane Estate voor de prijs van een Renault Mégane Hatchback. Profiteer van € 2.800,- voordeel en rijd een Renault Mégane Estate voor de prijs van een Renault Mégane Hatchback! Nu tijdelijk vanaf € 20.890 inclusief € 2.800 voordeel.

Renault Mégane 

  • Rijk uitgerust en comfortabel
  • Aantrekkelijke personalisatiepakketten
  • Ook beschikbaar als luxe Bose® of sportieve GT-line
  • Kenmerkende LED-verlichting
  • Gestroomlijnd dashboard en verkrijgbaar met geïntegreerd 8,7-inch touchscreen met het multimediasysteem R-LINK 2

Nieuwsgierig? 
Kies nu tijdelijk voor een gratis upgrade van Mégane Hatchback naar de Mégane Estate. Uw voordeel loopt op tot maar liefst € 2.800. Ervaar de Renault Mégane tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. De Renault Mégane, prikkelt je passie!

Offerte aanvragen Renault-vestigingen

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

bedankt voor de goede service en het goed in bouwen van de cruisecontrol het werkt top

Leo - 2018-09-17 01:50
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review