Nu met extra voordeel tot € 2.300,-

Scroll verder

Renault MÉGANE Estate Plug-In HybridRenault Easy Life voordeel € 2.300,-

Nu al vanaf €28.790,-

Renault MÉGANE Estate Plug-In Hybrid: nu extra voordelig 

De Renault MÉGANE Estate Plug-In Hybrid: er is altijd een Renault die bij u past. Stap nu extra voordelig in! Neem direct contact op met uw dichtstbijzijnde Renault showroom!

Nu met extra voordeel tot € 2.300,- 

Renault MÉGANE Estate Plug-In Hybrid
Wij laten u graag kennis maken met de sportieve en opvallende nieuwe Renault MÉGANE Estate Plug-in Hybrid. Rij elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder u zorgen te maken over de actieradius. De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride!

Een veelzijdige stationwagen
Rij elke dag zonder u zorgen te maken over het brandstofverbruik. Uw nieuwe MEGANE Estate PLUG-IN HYBRID biedt in de stad een actieradius van tot wel 65 km. Vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder uw  actieradius te beperken (tot wel 50 km van de actieradius bij gecombineerd gebruik).

Een nieuwe rijervaring
Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie… De nieuwe MEGANE Estate PLUG-IN HYBRID combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1,6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier. Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kunt u de sfeer in uw stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals u dat mooi vindt. In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is.

Brandstofbesparing
Dankzij het oplaadbare hybride E-TECH-aandrijfsysteem kunt u 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%. Kies voor modus “B” op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen.

Renault MÉGANE Estate
Liever geen Plug-In Hybrid? De nieuwe Renault MÉGANE Estate is ook beschikbaar met een verbrandingsmotor!
De Renault Mégane Estate

Renault Private Lease
Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de MÉGANE Estate Plug-in Hybrid tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat u verrassen! 

Proefrit plannen Alles over de MEGANE Estate Plug-in Hybrid

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de

  • Megane Estate

Onze voorraad Renault Mégane

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mégane staan?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review