Renault KADJAR Nu met extra voordeel tot €2.000,-

Scroll verder

Renault Lente Deals: Renault KADJARRenault Lente Deals Voordeel €2.000,-

Nu al vanaf €27.790,-

Renault Kadjar: Lente Deals!

Renault Kadjar: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Kadjar! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom en u rijdt binnen een week voordelig weg. Wij nemen de RIVM-maatregelen in acht, u hebt alle ruimte om de modellen te bekijken en kunt veilig een proefrit maken.

Blijft u liever thuis, dan tonen wij de modellen via videobellen of komen wij graag langs voor een proefrit-aan-huis.

Nu met extra voordeel tot € 2.000,- 

De Renault KADJAR
De populaire crossover van Renault is in een nieuw jasje gestoken.  Door de toepassing van nieuwe materialen straalt het interieur nog meer luxe en comfort uit. De vernieuwde LED-verlichting vooraan en achteraan, haaienvinantenne en prachtige grill trekt de nieuwe Kadjar alle aandacht naar zich toe. Daarnaast is de nieuwe KADJAR voorzien van innovatieve veiligheidskenmerken, zoals  noodstopbekrachtiging. R-Link 2 met ingebouwde navigatie en achteruitrijcamera blijven standaard. De KADJAR met zijn opvallend exterieur biedt optimaal comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking. Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvinantenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trekt u overal de aandacht. Het interieur straalt luxe en comfort uit door de  toepassing van nieuwe materialen. Standaard voorzien van handbediende airconditioning, cruise control met snelheidsbegrenzer, elektrische handrem, instrumentenpaneel met 7″ TFT kleurenscherm.

Renault Private Lease

Kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de KADJAR tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Laat u verrassen! 

Ontdek de Renault Kadjar Proefrit plannen

Renault Kadjar

*Voorwaarden.

 

Foto- en videogalerijOntdek de Renault KADJAR

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review