Renault Grand Scénic Een slimme en modulaire MPV voor de hele familie, de nieuwe Renault Grand Scénic

Scroll verder

Salon de Promotion. Renault Grand ScénicSalon de Promotion voordeel € 1.800,-

Nu al vanaf €28.290,-

De nieuwe Renault Grand Scénic, aerodynamisch en elegant met 5 of 7 zitplaatsen. Met zijn gestroomlijnde silhouet dat zowel modern als elegant is, trekt de nieuwe Renault Grand Scénic alle aandacht. Grote 20 inch wielen standaard, matte aluminium dakrails, verticale achterlichten met 3D-effect, een carrosserie in twee kleuren… Hij heeft alles in zich om u te verleiden.

Nu voordeel van € 1.800
Profiteer tijdens Salon de Promotion van extra voordeel! De nieuwe Renault Grand Scénc is de ultieme familie-MPV met volop ruimte en leverbaar met vijf en zeven zitplaatsen. De Renault Grand Scénic is 24 centimeter langer dan de Scénic, waardoor de ruimte, het comfort en de praktische bruikbaarheid nog beter tot uiting komen. De Renault Scénic nu met € 1.800 voordeel! De Renault Grand Scénic TCe 115 GPF Life incl. voordeel is er vanaf € 28.290,-. Standaard voorzien van onder andere:

  • Standaard voorzien van actieve remhulp met voetgangersdetectie
  • Een ruim en modulair interieur met slimme opbergruimtes
  • Een verleidelijk design met standaard 20-inch wielen
  • Ook leverbaar met 7 zitplaatsen

Ervaar de Renault Grand Scénic tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. De Renault Grand Scénic, een slimme en modulaire MPV voor de hele familie.

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Grand Scénic

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review