Renault E-TECH

Scroll verder

Renault E-TECHMaak kennis met Renault E-Tech

Renault E-Tech Electric modellen: aangepast aan iedereen

Als u kiest voor een Renault E-TECH model, dan kiest u voor een moderne en technologische mobiliteitsoplossing die zich altijd aanpast aan uw gebruik. Of u nu een kilometervreter bent, een stadsrijder of helemaal niet in een hokje past: u geniet altijd van alle voordelen van elektrisch rijden.

Bekijk Twingo voordeel Bekijk ZOE voordeel

Altijd een vestiging bij u in de buurt Vraag een voorstel aan!

Onze elektrische modellen

Ontdek de Renault Twingo E-Tech electric. Met de Twingo manoeuvreert u soepel en stijlvol door het stadsverkeer. De Twingo combineert wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor. De nieuwe TWINGO Electric is uitgerust met een accu van 22 kWh, heeft een actieradius van maximaal van 190 km WLTP en tot 270 km volgens de gecombineerde WLTP-cyclus. Genoeg om zonder problemen de week door te komen.

 

Waarschijnlijk is de Renault Zoe E-Tech electric u niet ontgaan. De Renault ZOE is namelijk de best verkochte elektrische auto in Europa in 2020 met een actieradius tot maar liefst 395 km (WLTP*). en modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want u laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

 

 

Renault Megane E-Tech ElectricOm de keuze nog wat moeilijker te maken, heeft Renault nóg een nieuw, volledig elektrisch model aan het gamma toegevoegd, de Renault Megane E-Tech electic. Deze SUV heeft een bijzondere uitstraling dankzij het vernieuwende design met full LED-verlichting aan de voorzijde, een iriserende 3D-strook aan de achterzijde, 20″ lichtmetalen wielen en de goudchromen accenten.

 

 

Wat zijn nu de voordelen van elektrisch rijden?

  1. Geld Besparen:
  • het opladen van de batterij is goedkoper dan tanken
  • Bespaar op onderhoudskosten: u hoeft namelijk nooit meer een distributieriem of bougies te laten vervangen. En, in de meeste grote steden kunt u gratis parkeren
  • U betaalt tot 2025 geen wegenbelasting voor een elektrische auto

2. Comfort tijdens het rijden:

  • Een elektrische auto is altijd voorzien van een automatische versnellingsbak
  • Een stille motor: in tegenstelling tot verbrandingsmotoren is een elektrisch aangedreven motor fluisterstil
  • Minder geluidsoverlast
  • Minder vervuiling

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. Actieradius afhankelijk van diverse factoren, zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto. Vraag ons naar de voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review