Renault Express

Scroll verder

Renault ExpressAlleen bij Janssen Kerres Nu op voorraad + accessoire cheque t.w.v. € 400,-

Renault Express: rijd dit jaar nog weg met heel veel voordeel!

Kies voor de zekerheid van Renault Bedrijfswagens. U ontvangt nu extra veel voordeel  op de nieuwe Renault Express en een accessoire cheque t.w.v. €400,-*!

Rijd dit jaar nog weg

Kies voor een nieuwe Renault EXPRESS en rijd dit jaar nog weg in een nieuwe bedrijfswagen. Kom langs in onze showrooms voor een kennismaking!

Neem contact op voor een showroomafspraak

Bedrijfswagens op maat
Renault is uw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit en heeft een zeer breed aanbod. Met meer dan 500 beschikbare uitvoeringen, kan er aan al uw wensen en vereisten worden voldaan. Wat ze gemeen hebben, zijn comfort, veiligheid en de oneindige praktische mogelijkheden.

Bekijk al onze Renault Bedrijfswagens
De nieuwe Renault Express

De Renault EXPRESS spreekt allereerst de designtaal van Renault en straalt daarnaast moderne robuustheid uit. Bovendien biedt de auto optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. De laadruimte van de EXPRESS bedraagt 3 m³, terwijl de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm breed) het in- en uitladen extra gemakkelijk maakt. de nieuwe EXPRESS is verkrijgbaar met benzine-of dieselmotoren.

Moderne technologieën

Het ergonomische interieur, de grootste opbergruimte (48 L) en de versterkte stoelen zorgen voor een prettige en comfortabele rijervaring. Dankzij het EASY LINK-multimediasysteem kunt u uw smartphone snel verbinden zodat u hem handig kunt bedienen via het 8″ scherm in het midden van uw nieuwe EXPRESS. Naast deze voordelen profiteer u ook van diverse rijhulpsystemen zoals Rear View Assist, Wide view mirror en Blind spot warning.

Offerte Renault Express Proefrit Renault Express

Nieuwsgierig? 

Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Renault Bedrijfswagen. Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

Renault-vestigingen Contact Bedrijfswagenspecialist

Renault EXPRESS RENAULT EXPRESS

*actie alleen geldig op geselecteerde auto’s waarbij de auto voor 31/12/2021 geregistreerd dient te zijn. Niet inwisselbaar voor contanten. Vraag uw verkoper naar alle voorwaarden van de accessoire cheque.

Maak uw keuze

Proefrit of terugbellen?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heb in deze Clio gereden.en het beviel super.
Hebben er een gekocht en word over 2 maanden geleverd (Hopelijk)
Kam niet wachten tot hij geleverd word.

Moers - 2020-08-24 02:10
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review