Renault Express

Scroll verder

Renault ExpressAlleen bij Janssen Kerres Nu op voorraad

RENAULT EXPRESS

Ruime en zuinige bedrijfswagen

De Renault EXPRESS spreekt allereerst de designtaal van Renault en straalt daarnaast moderne robuustheid uit. Bovendien biedt de auto optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. De laadruimte van de EXPRESS bedraagt 3 m³, terwijl de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm breed) het in- en uitladen extra gemakkelijk maakt. de nieuwe EXPRESS is verkrijgbaar met benzine-of dieselmotoren.

Moderne technologieën

Het ergonomische interieur, de grootste opbergruimte (48 L) en de versterkte stoelen zorgen voor een prettige en comfortabele rijervaring. Dankzij het EASY LINK-multimediasysteem kunt u uw smartphone snel verbinden zodat u hem handig kunt bedienen via het 8″ scherm in het midden van uw nieuwe EXPRESS. Naast deze voordelen profiteer u ook van diverse rijhulpsystemen zoals Rear View Assist, Wide view mirror en Blind spot warning.

Vraag direct offerte aan Plan een proefrit

Nieuwsgierig? 

Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Renault Bedrijfswagen. Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

Renault-vestigingen Contact Bedrijfswagenspecialist

Renault EXPRESS

Bekijk de voorwaarden

Renault Express

Kies zelf de auto die u het beste past

Maak uw keuze

Proefrit of terugbellen?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Maandag mijn nieuwe Clio mogen afhalen bij janssen kerres kerkrade.
Zeer klantvriendelijk behandeld en genoeg uitleg gekregen over de nieuwe auto van Brenda. Ook de aankoop was deskundig en naar tevredenheid afgehandeld door Hans.
Een klein feestje hebben jullie er van gemaakt. Toppie !
Dank jullie Hans en Brenda.

john - 2019-11-28 08:22
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review