Renault ESPACE Nu met extra voordeel tot €1.800,-

Scroll verder

Renault Hot Summer Sale: Renault EspaceRenault Hot Summer Sale Voordeel €1.800,-

Nu al vanaf €71.190,-

Renault Espace: Hot Summer Sale!

Renault Espace: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Espace! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom en u rijdt binnen een week voordelig weg. Wij nemen uiteraard nog steeds de RIVM-maatregelen in acht.

Nu met extra voordeel tot € 1.800,- 

De Renault Espace
Geïnspireerd door het intens beleven. De nieuwe Renault ESPACE, stoer, elegant en comfortabel. Een ware luxe, dag in dag uit. Zijn innovatieve karakter en zijn verrassende wendbaarheid en dynamiek maken de verleiding onweerstaanbaar.

Interieur
De nieuwe ESPACE heeft een nog luxere uitstraling en is binnenin volledig vernieuwd. Deze unieke crossover biedt het beste van een MPV en SUV ineen. Renault EASY DRIVE-rijhulpsystemen, EASY CONNECT-ecosysteem en MULTI-SENSE-modi. Profiteer van innovaties die zijn bedoeld om u het leven gemakkelijker te maken. De nieuwe ESPACE is beschikbaar met 5 of 7 zitplaatsen en is ideaal voor lange ritten. De voorstoelen bieden het comfort van een business class en ook op de ruime zitplaatsen achterin zitten alle passagiers bijzonder comfortabel.

Profiteer maximaal van de flexibele indeling. Klap de achterstoelen van één voor één of allemaal tegelijk in. Met slechts één klik  kunt u het interieur naar uw smaak indelen. Zo creëert u altijd precies de ruimte die jij nodig hebt.

Ervaar de Espace tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke (rij)beleving!

Proefrit plannen Ontdek de Renault Espace

Renault Espace
*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault ESPACE

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij kwamen 30 maart j. l. in Venlo met de vraag naar een. wegens omstandigheden , super goedkoop autootje.
We werden zeer correct ontvangen en ondanks dat er geen op voorraad was uitvoerig
gewezen op internet opties, type auto’s en andere mogelijkheden.
De heer M. van den Broek heeft ons keurig geholpen!
Dit is super reclame voor Uw bedrijf !
Goede zaken toegewenst en Chapeau !

TomLo - 2019-04-01 12:07
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review