Renault Espace Nu voordeel tot € 2.600,- bij Janssen Kerres

Scroll verder

Renault EspaceEspace deal. Voordeel € 2.600,-

Nu al vanaf €54.490,-

Make your time great met de nieuwe Espace! Renault vindt de Espace opnieuw uit met de gestroomlijnde eigenschappen van een grote, stijlvolle crossover. Zijn innovatieve karakter en zijn verrassende wendbaarheid en dynamiek maken de verleiding onweerstaanbaar.

Renault Espace-voordeel 
Renault maakt het leven wel heel eenvoudig met Espace voordeel. Je voordeel loopt op tot wel € 2.600,-! De Renault Espace Energy DCI 130 Zen is er vanaf € 54.490,- incl. voordeel. De Espace Zen is standaard voorzien van o.a.:

  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • Panoramische voorruit
  • LED PURE VISION koplampen
  • Renault R-Link2 multimedia- en navigatiesysteem

Ervaar de nieuwe Renault Espace tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke (rij)beleving!

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Espace

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review