Renault ESPACE Nieuwe Renault ESPACE. Reis eerste klas

Scroll verder

Renault ESPACENieuwe ESPACE

Nu al vanaf €64.590,-

Make your time great met de nieuwe ESPACE! Renault vindt de ESPACE opnieuw uit met de gestroomlijnde eigenschappen van een grote, stijlvolle crossover. Zijn innovatieve karakter en zijn verrassende wendbaarheid en dynamiek maken de verleiding onweerstaanbaar.

Luxe crossover met 7 zitplaatsen
De nieuwe ESPACE heeft een nog luxere uitstraling en is binnenin volledig vernieuwd. Deze unieke crossover biedt het beste van een MPV en SUV ineen. Renault EASY DRIVE-rijhulpsystemen, EASY CONNECT-ecosysteem en MULTI-SENSE-modi. Profiteer van innovaties die zijn bedoeld om jou het leven gemakkelijker te maken.

Ervaar de nieuwe Renault ESPACE tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke (rij)beleving!

Proefrit plannen

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault ESPACE

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review