Renault Espace Nu extra voordeel op Renault Espace-modellen tot € 1.800,- bij Janssen Kerres

Scroll verder

Salon de Promotion. Renault EspaceSalon de Promotion voordeel € 1.800,-

Nu al vanaf €51.390,-

Make your time great met de nieuwe Espace! Renault vindt de Espace opnieuw uit met de gestroomlijnde eigenschappen van een grote, stijlvolle crossover. Zijn innovatieve karakter en zijn verrassende wendbaarheid en dynamiek maken de verleiding onweerstaanbaar.

Salon de Promotion! Nu voordeel van € 1.800
Profiteer tijdens het Now or Never Festival van extra voordeel! De Renault ESPACE. Ontworpen om van elk moment te kunnen genieten. Naast een oogstrelende vormgeving biedt hij subliem rijcomfort dankzij vele technische innovaties. Zoals het Multi- SENSE®-systeem waarmee je de rijeigenschappen en -ervaring aanpast aan je stemming door te kiezen voor één van de vijf standen. Renault Espace nu voordeel van € 1.800! De Renault Espace Energy dCi 130 Zen is er vanaf € 51.390 incl. voordeel. De Renault Espace is standaard voorzien van onder andere:

  • Veel licht dankzij panoramische voorruit
  • Optioneel leverbaar met 7 zitplaatsen
  • Ook leverbaar als luxueuze Initiale Paris-uitvoering

Ervaar de nieuwe Renault Espace tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke (rij)beleving!

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Espace

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review