Renault CLIO Nu met extra voordeel tot € 1.300,-

Scroll verder

Renault CLIORenault Easy Life voordeel € 1.300,-

Nu al vanaf €18.390,-

De Renault CLIO: nu met extra voordeel

Er is altijd een Renault die bij u past. Stap u extra voordelig in uw nieuwe Renault Clio! Neem direct contact op met uw dichtstbijzijnde Renault showroom!

Nu met extra voordeel tot € 1.300,-

Renault CLIO

Sensueel design
Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting … de CLIO verovert uw hart vanaf het moment dat u de auto bekijkt. De auto heeft een moderne en dynamische stijl. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe wielen en opvallende Initiale Paris- en sportieve R.S. Line-versies is de iconische compacte auto aan ieders wensen aan te passen.

Designed for living
Aan de binnenkant dragen alle details bij aan het totaalplaatje. De CLIO is revolutionair veranderd en is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Dankzij de nieuwe, op de bestuurder gerichte cockpit en de kuipstoelen worden tijdens het rijden al uw zintuigen geprikkeld. Om uw welzijn nog groter te maken, kunt u het interieur op verschillende manieren aanpassen en gebruikmaken van ambianceverlichting die in te stellen is via MULTI-SENSE. Voor een interieur naar eigen smaak!

Blijf verbonden
Een van de grootste schermen in zijn klasse met een verbonden navigatiesysteem: zoek naar bestemmingen met Google Places, etc. Dankzij Renault EASY LINK biedt de gloednieuwe CLIO een enorm handige verbonden ervaring!

Renault Private Lease

Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de gloednieuwe CLIO tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Ontdek de Renault ClioProefrit plannen

Renault CLIO

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault CLIO

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review