Renault CLIO Maak kennis met de gloednieuwe Renault Clio. Plan een proefrit!

Scroll verder

Renault CLIONieuwe Renault Clio Voordeel tot € 600

Nu al vanaf €18.590,-

Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting. De Renault CLIO heeft een moderne en dynamische stijl, die extra wordt benadrukt door de opvallende Orange Valencia kleur. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe velgen en sportieve R.S. Line-versies is deze iconische auto perfect aan ieders wensen aan te passen.

Nu met extra voordeel

  • Tot wel € 600 voordeel
  • Ook leverbaar in Bi-fuel en Hybrid

Renault Private Lease
Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de gloednieuwe Renault CLIO tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Ontdek de Renault ClioProefrit plannen

Renault CLIO

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault CLIO

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review