Renault CLIO Hybrid Nu met extra voordeel tot € 1.500,-

Scroll verder

Renault CLIO HybridRenault Easy Life voordeel € 1.500,-

Nu al vanaf €21.990,-

Renault Clio Hybrid: nu met extra voordeel

Renault Clio Hybrid: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Clio Hybrid! Neem direct contact op met uw dichtstbijzijnde Renault showroom!

Nu met extra voordeel tot € 1.500,-

Renault Clio Hybrid
Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren. De nieuwe CLIO Hybrid heeft zowel een elektrische motor als een verbrandingsmotor. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden. Ervaar elektrisch rijden als nooit tevoren!

Als u kiest voor een hybride Renault, verbruikt u tot wel 40% minder brandstof dan bij een reguliere benzinemotor wanneer u op de snelweg of in de stad rijdt. De nieuwe CLIO Hybrid heeft een geweldige actieradius en heeft geen stekkers nodig. De nieuwe CLIO Hybrid maakt het mogelijk om veilig en krachtig met het verkeer mee te komen dankzij de 140 pk sterke motor. Dankzij het directe reactievermogen van de elektrische motor en de automatische versnellingsbak is snel accelereren mogelijk. En met de verschillende MULTI-SENSE-instellingen creëert u  uw eigen gepersonaliseerde rijbeleving.

Renault Private Lease
Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de gloednieuwe Renault CLIO E-Tech Hybrid tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Proefrit plannen Alles over de CLIO Hybrid

Renault CLIO Hybrid

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault CLIO Hybrid

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Maandag mijn nieuwe Clio mogen afhalen bij janssen kerres kerkrade.
Zeer klantvriendelijk behandeld en genoeg uitleg gekregen over de nieuwe auto van Brenda. Ook de aankoop was deskundig en naar tevredenheid afgehandeld door Hans.
Een klein feestje hebben jullie er van gemaakt. Toppie !
Dank jullie Hans en Brenda.

john - 2019-11-28 08:22
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review