Renault CAPTUR Plug-In Hybrid Nu met extra voordeel tot € 1.800,-

Scroll verder

Renault CAPTUR Plug-in HybridRenault Easy Life voordeel € 1.800,-

Nu al vanaf €31.790,-

Renault Captur Plug-in Hybrid: nu met extra voordeel

Renault Captur Plug-in Hybrid: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Captur! Neem direct contact op met uw dichtstbijzijnde Renault showroom!

Nu met extra voordeel tot € 1.800,-

De Renault CAPTUR Plug-in Hybrid
Geavanceerd en comfortabel. Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter. Geavanceerd en comfortabel. Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid activeert u met één druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. U profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort. Dankzij de dubbele aandrijving kun je doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend. Vertrouw op uw nieuwe CAPTUR Plug-In Hybrid. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld!

Renault Private Lease
Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de CAPTUR Plug-in Hybrid tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor de avonturier!

Proefrit plannen Alles over de Captur Plug-In Hybrid

 

Renault Captur Plug-In Hybrid

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault CAPTUR Plug-In Hybrid

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review