Renault CAPTUR Bi-Fuel Voordeel tot €1.100,- of 4 jaar gratis onderhoud

Scroll verder

Renault CAPTUR Bi-FuelRenault to Go Voordeel €1.100,- of 4 jaar gratis onderhoud

Nu al vanaf €23.390,-

Renault Captur Bi- Fuel: Ready to Go!

Renault Captur: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Captur Bi-Fuel! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom en u rijdt binnen een week voordelig weg. Wij nemen de RIVM-maatregelen in acht, u hebt alle ruimte om de modellen te bekijken en kunt veilig een proefrit maken.

Blijft u liever thuis, dan tonen wij de modellen via videobellen of komen wij graag langs voor een proefrit-aan-huis.

Nu met extra voordeel tot € 1.100,- óf 4 jaar gratis onderhoud!

Verlengde garantie
Schaft u een Renault CAPTUR Bi-Fuel aan, dan ontvangt u nu gratis verlengde garantie van 3 jaar tot een totaal kilometrage van 70.000 kilometer! De totale garantieperiode op uw nieuwe CAPTUR wordt hiermee maar liefst 5 jaar!

De Renault CAPTUR Bi-Fuel
Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De nieuwe Renault CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter. De CAPTUR Bi-Fuel rijdt op 2 soorten brandstof: benzine én LPG.

Hoe werkt Bi-Fuel?
Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: u gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die u aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als u veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Bi-Fuel rijdt super!
Schakel dus ook over, en laat u verleiden door de gloednieuwe Renault-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost u véél minder dan gewone benzine en het rijdt super!

Meer over Bi-Fuel
Bi-Fuel Voordeel calculeren

90 mogelijke exterieurcombinaties
Pas het design van de nieuwe CAPTUR aan met meer dan 90 mogelijke exterieurcombinaties. Wilt u een mono-tone of two-tone kleurstelling? Kiest u voor het schitterende Pack Look Exterieur? Ontdek onze Color Packs en Packs Look Interieur en personaliseer het interieur met 18 mogelijke combinaties. Denk aan het aanpassen van het dashboard, bekleding, gekleurde inzetstukken, decoratieve panelen en bijvoorbeeld armsteunen.

Renault Private Lease
Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Ervaar de CAPTUR Plug-in Hybrid tijdens een proefrit bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor de avonturier!

Proefrit plannen Alles over de Captur Plug-In Hybrid

 

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault CAPTUR Bi-Fuel

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review