Renault Bi-Fuel Verlengde garantie

Scroll verder

Renault Bi-Fuel Verlengde garantie Verlengde garantie

Renault Bi-Fuel Verlengde garantie: ontvang op de Bi-Fuel modellen Clio en Captur nu 5 jaar Garantie!

Renault Bi-Fuel Verlengde garantie
Schaft u een Renault Clio of Captur Bi-Fuel aan, dan ontvangt u nu gratis verlengde garantie van 3 jaar tot een totaal kilometrage van 70.000 kilometer! De totale garantieperiode op uw nieuwe Clio of Captur wordt hiermee maar liefst 5 jaar!

Clio & Captur Bi-Fuel

Renault biedt twee van haar nieuwste modellen, de Clio en Captur, aan als Bi-Fuel uitvoering! Klik op onderstaande buttons voor meer informatie!

 

Clio en Captur Bi-Fuel

Voorwaarden

 

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review