De Beste Bus & Beste Deal Tot wel € 5.500,- voordeel of financier tegen 0% rente

Scroll verder

De Beste Bus & Beste DealBedrijfswagens Voordeel tot € 5.500 of 0% Rente

De beste bus voor de beste deal. Tot € 5.500,- voordeel op de Renault Trafic en financieren tegen 0% rente. 

De beste deal voor de beste prijs? Slimme ondernemers kunnen rekenen op Renault. Maak daarom nu gebruik van deze aantrekkelijke actie op de Renault TRAFIC.

Tot € 5.500,- voordeel

Vakmannen, opgelet: schaf jij nu een krachtige, oersterke en zeer ruime Renault TRAFIC aan voor je bedrijf? Dan loopt het voordeel op tot maximaal € 5.500,-. Vraag een brochure en proefrit aan en ervaar de ergonomisch stoelen, vele opbergmogelijkheden en de efficiënte, hoekige laadruime. Slimme ondernemers rekenen op Renault.

Renault Bedrijfswagen Voordeel

Financier tegen 0% rente of kies Flex Financial Lease
Financier tijdelijk tegen 0%* rente of kies voor optimale zekerheid en profiteer van een onderhoudscontract en verlengde garantie. Dan financier je al tegen 1,9% rente voor maximaal 5 jaar met Flex Financial Lease. Bekijk nu Flex Financial Lease of ga naar de dealer om te financieren tegen 0%.

Financieren? Deal bekijken

Bekijk hieronder al onze Renault Bedrijfswagens met extra voordeel 

Renault Kangoo 

 • ENERGY motor met zeer laag brandstofverbruik
 • Betrouwbare veiligheidssystemen
 • Leverbaar in 3 lengtes
 • Ook verkrijgbaar als elektrische Kangoo Z.E.

Offerte Renault Kangoo  Proefrit Renault Kangoo  Bereken maandbedrag

Renault Trafic

 • Mobiel kantoor: praktisch en ergonomisch
 • Handige zijschuifdeur en hoekig design voor optimaal laadvermogen
 • Betrouwbare veiligheidssystemen
 • Optimale laadruimte met hoekig design

Offerte Renault Trafic Proefrit Renault Trafic Bereken maandbedrag

Renault Master

 • Ruime en comfortabele cabine
 • Betrouwbare veiligheidssystemen
 • Praktische en ergonomische cabine
 • Praktische laadruimte met lage tildrempel

Offerte Renault Master Proefrit Renault Master Bereken maandbedrag

Nieuwsgierig? 
Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Renault Bedrijfswagen. Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

Renault-vestigingen  Neem contact op met de Renault Bedrijfswagenspecialist

*Voorwaarden. *Financial Lease met een kostenpercentage van 0% geldig op nieuwe zakelijke Renault orders (behalve op Générique uitvoeringen). Looptijden beschikbaar van 12 tot 36 maanden, maximaal te financieren bedrag van €20.000 en een slottermijn mogelijk. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden.

Maak uw keuze

Proefrit of terugbellen?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review