Nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric Van of the Year 2022

Kom kennismaken met de nieuwe Renault Kangoo!

Uw auto is in de eerste plaats een stuk gereedschap, maar ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is de Renault KANGOO in een nieuw jasje gestoken. En er is nog meer. Renault heeft ook bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau. Alles om u thuis te laten voelen in uw auto en om u optimaal uw werk te kunnen laten verrichten.

Van of the Year 2022

De nieuwe Renault Kangoo is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’ (IVOTY). De vooruitstrevende bedrijfswagen werd tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury van 24 bedrijfswagenjournalisten. De Kangoo wordt vooral geroemd om zijn efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen. Het is de vierde keer dat Renault de IVOTY-prijs in de wacht sleept.

Lees hier het persbericht

100% elektrisch

Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor de 100% elektrische Kangoo! De nieuwe Kangoo E-Tech electric: duurzaam én dus goed voor het imago van uw onderneming!

Gemakkelijk plannen

De KANGOO vergemakkelijkt het inplannen van uw routes met allerlei nieuwe technologieën. Inparkeren wordt veel makkelijker met behulp van de camera aan de achterkant van uw auto, waarvan het beeld doorgegeven wordt naar het ingebouwde scherm aan de achterkant van de zonneklep.

Ombouwmogelijkheden

Bovendien is er dankzij de op maat gemaakte ombouwmogelijkheden altijd wel een uitvoering die past bij uw bedrijf. Bent u koerier, serveert u streetfood of zit u in de cateringbusiness? Er zijn speciale oplossingen voor:

  • Pakketten bezorgen
  • Foodtrucks voor evenementen
  • Koelunits of temperatuurisolatiecellen

Of doet u klussen in de bouw, structurele en secundaire werkzaamheden, landschapsarchitectuur of andere specifieke werkzaamheden? Ook daarvoor zijn op maat gemaakte oplossinge:.

  • Dubbele cabine
  • Rijdende werkplaats en laadbak
  • Pick-up

Of misschien zit u in het personenvervoer? De KANGOO en Grand KANGOO zijn leverbaar voor het vervoer van mensen met beperkte mobiliteit. De KANGOO is zowel voor lange reizen als korte dagelijkse ritten volledig gemaakt op de specifieke behoeftes van u en uw passagiers. u kunt maximaal 5 personen vervoeren, waaronder een rolstoelpassagier. Kies uit 2 versies: KANGOO en Grand KANGOO.

Proefrit plannenOverzicht vestigingenLiever leasen? Neem contact op

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault KANGOO bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Renault KANGOO