Renault Flex Choice. Financieren met lage rente Voordelig financieren

Scroll verder

Renault Flex Choice. Financieren met lage renteVoordelig financieren Flex Choice

Bereken wat je favoriete Renault per maand kost. Je kiest zelf of je alleen de auto financiert of ook verlengde garantie en/ of een onderhoudscontract erbij wilt. De rente is altijd laag. Ook de looptijd, aanbetaling en slottermijn bepaal jij.

Bereken maandtermijn

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over Renault Flex Choice? Dat kan! Neem contact op met ons en laat je adviseren! Uiteraard ben je van harte welkom in één van onze Renault-vestigingen van Janssen Kerres.

Renault-vestigingen Renault Flex Choice Berekenen

Voorwaarden.

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review