Renault Flex Choice Financieren met lage rente Voordelig financieren

Scroll verder

Renault Flex Choice Financieren met lage renteVoordelig financieren Voordelig financieren met Flex Choice

Bereken wat uw favoriete Renault per maand kost. U kiest zelf of u alleen de auto financiert of ook verlengde garantie en/ of een onderhoudscontract erbij wilt. De rente is altijd laag. Ook de looptijd, aanbetaling en slottermijn bepaalt u.

Hoe werkt Renault Flex Choice

  • Kies uw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen verlengde garantie?
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten over Renault Flex Choice? Dat kan! Neem contact op met ons en laat u adviseren! Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze Renault-vestigingen van Janssen Kerres.

Renault-vestigingen

Bekijk de voorwaarden

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review