Renault Flex Choice Financieren met lage rente Voordelig financieren

Scroll verder

Renault Flex Choice Financieren met lage renteVoordelig financieren Voordelig financieren met Flex Choice

Bereken wat uw favoriete Renault per maand kost. U kiest zelf of u alleen de auto financiert of ook verlengde garantie en/ of een onderhoudscontract erbij wilt. De rente is altijd laag. Ook de looptijd, aanbetaling en slottermijn bepaalt u.

Hoe werkt Renault Flex Choice

  • Kies uw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36 of 48 maanden
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen verlengde garantie?
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?

Bereken maandtermijn

Renault Flex Choice met uitstel van betaling

Ook in onzekere tijden is het fijn dat u kunt rekenen op Renault. Want met de financiering ‘Renault Flex Choice Premium inclusief 2 services’ krijgt u van ons de mogelijkheid op uitstel van betaling. De eerste 3 maanden betaalt u dan geen maandaflossingen. Deze aflossingen worden verspreid over alle andere, latere maanden. Handig? Zeker, want zo geniet u wél eerder van jouw nieuwe Renault. En daar gaat het om.

Nieuwsgierig?
Wilt u meer weten over Renault Flex Choice? Dat kan! Neem contact op met ons en laat je adviseren! Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze Renault-vestigingen van Janssen Kerres.

Renault-vestigingen Renault Flex Choice Berekenen

Bekijk de voorwaarden

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review