Renault E-Tech Hybrid Days

Scroll verder

Renault E-Tech Hybrid DaysRenault E-Tech Hybrid Days Voordeel tot wel € 2.300,-

Renault E-Tech Hybrid Days: profiteer van de 7 zekerheden van Renault!

Wil jij prijs- en milieubewust autorijden, dan heeft Renault goed nieuws. Bij aankoop van een nieuwe Clio, Captur of Arkana profiteer je nu van de 7 zekerheden van Renault. Dit zijn:
1. € 1.000 extra inruilwaarde
2. Levering in 2022
3. Drie jaar garantie
4. Drie jaar onderhoud
5. Drie jaar Renault Route Service Europa
6. Vaste prijs garantie
7. Financiering met 2,9% rente

Kies je voor een hybride Renault-model, dan rijd je bovendien duurzaam een brandstofbesparend. Met een hybride uitvoering van de Clio, Captur en Arkana – standaard met automaat – kun je tot wel 80% van de tijd elektrisch rijden, je verbruikt tot 75% minder brandstof, de CO2-uitstoot ligt veel lager én je bespaart op de onderhoudskosten. Omdat je dus nog dit jaar rijdt, begin je al snel met besparen op de historisch hoge brandstofprijs.

Tijdens de Renault E-Tech hybrid days tot en met 16 oktober overtuig je jezelf van het rijcomfort en gebruiksgemak van de hybride Renault-modellen.

Renault Clio E-Tech Hybrid NU MET € 2.300,- VOORDEEL!

renault CLIO e-tech hybridDe nieuwe CLIO E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Deze Hybrid heeft een efficiënte automatische versnellingsbak. Het resultaat: consistent starten in de elektrische modus, geoptimaliseerd elektrisch rijden in tot wel 80% van de ritten in de stad én genieten van de stilte tijdens het elektrisch rijden.

 

 

 

Renault CAPTUR E-Tech Hybrid NU MET € 2.349,- VOORDEEL!

Captur Private Lease

Elektrisch rijden, waar je ook wilt. De responsiviteit van een elektrische auto in een hybride auto? Hiervan profiteer je in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid. Gebruik de dubbele aandrijving om dagelijks in volledig elektrische modus te rijden met een ruime actieradius tot wel 50 km* (in gecombineerde WLTP-cyclus).

 

 

 

Renault ARKANA NU MET € 2.249,- VOORDEEL!

Ontdek de nieuwe rijbeleving in een uniek jasje. De innovatie E-TECH-HYBRID-technologie in de nieuwe Renault ARKANA is gebaseerd op de racesport en biedt de perfecte combinatie tussen dynamiek en uitstekende prestaties. De intelligente batterij in de nieuwe ARKANA wordt opgeladen door regeneratief remmen of tijdens het rijden waardoor je tot 40% brandstof bespaart.

 

 

Nieuwsgierig?

Kom kennismaken met de Renault Hybrid modellen tijdens de E-Tech Hybrid Days en profiteer van de 7 zekerheden van Renault!

Altijd een vestiging bij u in de buurt Vraag een voorstel aan!

 

 

 

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. Actieradius afhankelijk van diverse factoren, zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto. Vraag ons naar de voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Onlang een Clio gekocht bij Janssen Kerres.
Dominique heeft ons hierbij geholpen.
Echt super service en vriendelijk.
De auto leek niet optijd klaar te zijn voor gewenste aflevering maar het is toch gelukt.

Dominique hartelijk dank voor je snelle hulp.
Janssen Kerres super bedankt voor deze top auto
Keep it up!

Melvin - 2021-04-12 02:37
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review