Nieuwe Renault Clio VIP-Event 21 juni VIP-Event in Heerlen, Helmond en Venlo. Meld je aan!

Aanmelden VIP-Event

Meld u aan! Vul rechts in het formulier uw gegevens in! ->

Janssen Kerres viert de komst van de gloednieuwe Renault CLIO met een exclusief VIP-Event! Graag nodigen wij je uit voor het VIP-Event op vrijdag 21 juni met een speciale VIP-Night. De Renault CLIO wordt gepresenteerd tijdens een speciaal VIP-Event dat plaatsvindt bij Janssen Kerres Heerlen, Helmond en Venlo.

Nieuwe Renault CLIO. Designed for living!
De gloednieuwe Renault CLIO is revolutionair veranderd en heeft een moderne en dynamische stijl, opvallend exterieur, brede keuzeaan opties, nieuwe wielen en vernieuwde full LED-verlichting. De iconische en compacte auto is aan ieders wensen aan te passen. De ware innovatie zit in het interieur; ontdek de luxueuze materialen en nieuwste technologieën. Het nieuwe hightech dashboard en de ergonomisch gevormde stoelen zorgen voor een compleet nieuwe rijervaring. Bovendien behoren de touchscreens tot de grootste van het segment van de CLIO, met online navigatie.

Renault CLIO VIP-Event 21 juni 
Neem jij plaats in de comfortabele stoelen van de nieuwe Renault CLIO, waarin je je direct een VIP voelt? Meld je nu aan voor het VIP-Event!

  • Datum & tijd : Vrijdag 21 juni van 17.00 tot 21.00 uur – Speciale VIP-Night!
  • Locaties:
    • Renault Heerlen – Terhoevenderweg 95, 6412 ZJ Heerlen
    • Renault Helmond – Varenschut 9, 5705 DK Helmond
    • Renault Venlo – Groot Bollerweg 24, 5928 NS Venlo

Nieuwsgierig?
De nieuwe Renault CLIO is klaar voor een kennismaking met jou tijdens het VIP-Event; je weet niet wat je ziet! Wij verwelkomen je graag en zorgen voor een gastvrij onthaal met hapjes en drankjes. Graag tot ziens in Heerlen, Helmond of Venlo!

Renault Heerlen Renault Helmond Renault Venlo

Aanmelden - Renault CLIO VIP-Event 21 juni

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Bekijk hier de actievoorwaarden.