Peugeot zomercheck

Deel deze pagina

PEUGEOT ZOMERCHECK

Met de Peugeot zomercheck ondergaat uw auto een snelle en grondige check zodat uw Peugeot helemaal klaar is voor de zomer. Van 1 juni t/m 30 september 2022 ontvangt u extra veel voordeel bij Janssen Kerres!

 

Gratis zomercheck

Voor € 19.95 wordt uw Peugeot op maar liefst 29 punten (incl. airco) gecontroleerd. Bent u in het bezit van de MyPeugeot Card? Dan is de zomercheck helemaal gratis!

Maak een afspraak

 

Airco reiniging

Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op uw gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Laat de airco tussentijds professioneel reinigen.

Maak een afspraak

 

Bandencheck

Kom langs voor een bandencheck. Wij voorzien u direct van deskundig advies. Daarnaast bieden we een compleet assortiment banden, perfect afgestemd op uw Peugeot.

Maak een afspraak

 

15% korting op fietsendragers

Bevestig de fiets(en) eenvoudig en ontdek de mooiste plekken. Profiteer nu van zomervoordeel en ontvang 15% korting op nieuwe fietsendragers!

Neem contact op

 

MyPeugeot Card

Een lampje verwisselen, ruitenwisservloeistof bijvullen, de APK-controle… het lijken wissewasjes, maar door het jaar heen kunnen kleine uitgaven in de papieren gaan lopen. Dat hoeft nu niet meer, want met één kaart bespaart u voortaan op al deze kosten. Daarom is er, speciaal voor u, de MyPeugeot Card. Met ongekend veel voordeel.

MyPeugeot Card aanschaffen

 

Maak eenvoudig een afspraak 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met één van onze Peugeot-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Peugeot-vestigingenOnline Werkplaatsplanner

Peugeot zomercheck

Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022. Vraag naar de actievoorwaarden.