Peugeot Wintercheck

Deel deze pagina

*Voor bedrijfsauto’s geldt het vermelde bedrijfsadres.

20% voordeel op winterse accessoires en onderdelen
Tijdens de Wintercheck kunt u met extra voordeel belangrijke winteraccessoires aanschaffen. Dakkoffers, sneeuwkettingen, skidragers en rubberen matten. Hiermee kiest u voor veiligheid en gemak met accessoires die voor uw Peugeot zijn gemaakt. alle winterse accessoires met bijbehorende prijzen. Accu’s en ruitenwisserbladen zijn cruciale onderdelen tijdens de winter. Ga voor zekerheid. U ontvangt 20% voordeel in november en december.

Winterbanden-kits
Heeft u nog geen winterbanden, of moeten deze vervangen worden? Dan hebben we een mooi aanbod op diverse banden en complete kits met velgen. Vraag ons naar alle mogelijkheden. Wij maken een persoonlijk advies op maat voor u.

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. De dealer adviseert u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen. Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl? Met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een winterbanden-kit is een originele Peugeot velg, kwaliteit verzekerd, met hierop een gebalanceerde winterband. Dankzij de complete wielen hoeft u geen zomer- naar winterbanden wissel meer te doen vanaf de permanente velg. Een band gaat er in stevigheid niet op vooruit naar mate hij vaker gedemonteerd en gemonteerd wordt. Dit waarborgt de kwaliteit van uw banden. Voor de prijzen van de winterbanden-kits, klikt u hier.

MyPeugeot Card
De MyPeugeot Card is er voor iedereen die een Peugeot in onderhoud heeft bij een Peugeot Erkend Reparateur. De MyPeugeot Card is zeer gunstig geprijsd want voor slechts €49* profiteert u van:
  • Hulp bij pech in Nederland met Peugeot Assistance, 24/7, 365 dagen per jaar
  • APK controle
  • Bijvullen van motorolie en vloeistoffen

Wilt u uitgebreide pechhulp in heel Europa, neem dan een MyPeugeot Card met Peugeot Assistance Plus.


Maak eenvoudig een afspraak 
Ga een zorgeloze winter tegemoet en maak een afspraak voor de Peugeot Seizoenscheck. Neem contact op met één van onze Peugeot-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Peugeot-vestigingen Online Werkplaatsplanner

Vraag naar de exacte voorwaarden. 

  • Deze actie is geldig van 1 november tot en met 31 december 2019.
  • Alle Peugeot Winterchecks dienen op afspraak te worden gemaakt.
  • De Peugeot Wintercheck kost € 19,95.
  • De Peugeot Wintercheck is op vertoon van de MyPeugeot Card gratis.
  • De persoonsgegevens die u verstrekt, worden door de Peugeot-organisatie uitsluitend voor eigen doeleinden verwerkt en niet aan derden verstrekt (registratie CBP 118004).
  • Genoemde prijzen zijn adviesprijzen.
  • Deze actie is uitgeschreven door Peugeot Nederland N.V.