Peugeot Vakantiecheck

De Peugeot Vakantiecheck* houdt in dat wij uw auto controleren op 29 cruciale punten zodat u zorgeloos op reis kunt. De monteur noteert de resultaten van de check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Wilt u meer informatie over de 29 controlepunten van de Peugeot Vakantiecheck? Download de checklist hier.

Doe de Peugeot Zomercheck!
Tijdens de complete Zomercheck controleren wij uw Peugeot op 29 punten, waaronder controle van: Koelvloeistofniveau – Ruitenwissers – Olieniveaus – Aandrijfriemen – Accu – Verlichting – Uitlaatsysteem, voor € 19,95 of gratis met MyPeugeot Card.

My Peugeot Card
Met de MyPeugeot Card krijgt u heel veel gratis. Van checks, APK en 24/7 pechhulp in heel Nederland tot het bijvullen van vloeistoffen en nog véél meer. Vanaf € 49 per jaar. Lees hier meer en vraag de MyPeugeot Card vandaag nog aan!

Acties
Om uw vakantie nog aangenamer te maken ontvangt u nu 20% korting op alle dakdragers, fietsdragers en dakkoffers. Zo kunt u uw auto beschermen en uw bagage veilig vervoeren.
Maak eenvoudig een afspraak
Ga een zorgeloze zomer tegemoet en maak een afspraak voor de Peugeot Vakantiecheck. Neem contact op met één van onze Peugeot-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Peugeot-vestigingen Online Werkplaatsplanner

Vraag naar de exacte voorwaarden. Deze actie is geldig van 06 mei t/m 29 september 2019. Alle Peugeot Vakantie checks dienen op afspraak te worden gemaakt. Genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen. Producten kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Deze actie is uitgeschreven door Peugeot Nederland N.V.