Peugeot Vakantie Check & Go

Peugeot vakantie Check & Go voor € 29,95 of incl. Pechhulp in Europa voor € 79,95

Peugeot vakantie Check & Go

1 mei t/m 30 juni 2023

Met de Vakantie Check & Go is jouw Peugeot klaar voor een zorgeloze rit naar je favoriete vakantiebestemming. Naast een uitgebreide controle kun je rekenen op de mobiliteitsservice van Peugeot Assistance in Europa*. Niet alleen tijdens je vakantie, maar 12 maanden lang!

Je betaalt slechts € 79,95 voor de uitgebreide Vakantie Check & Go met Pechhulp in Europa. Je kunt Peugeot Assistance 24/7 bellen of gemakkelijk contact opnemen via de MyPeugeot app. Gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Heb je geen behoefte aan Pechhulp, maar wil je wel je auto laten controleren voor vertrek? Geen probleem, voor alleen de check betaal je € 29,95.

Aircocheck & reiniging

In de zomer zorgt de airco voor verkoeling. Maar wist je dat de airco ook zorgt voor schone lucht in je auto? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes. Wij voorzien je graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging. 

25% korting op Peugeot accessoires

Naast het vakantie klaar maken van jouw Peugeot kun je tegelijkertijd profiteren van zeer aantrekkelijk geprijsde acties. Zo ontvang je korting op zonneschermen, dakkoffers en koelboxen van 21 liter met 12V aansluiting.