Reserveer uw nieuwe Peugeot e-208 online

Deel deze pagina

Reserveer nu de gloednieuwe, 100% elektrische Peugeot e-208 online en profiteer van slechts 4% bijtelling. Bekijk hier hoe u de nieuwe Peugeot e-208 kunt reserveren: 

1 – ONLINE RESERVERING
Reserveer uw nieuwe Peugeot e-208 en ontvang een unieke reserveringscode. Onze klantenservice neemt contact met u op om een afspraak te plannen bij de door u gekozen Peugeot dealer.

2 – AFSPRAAK BIJ UW DEALER
Tijdens uw bezoek aan de dealer heeft u de mogelijkheid om de auto naar wens samen te stellen. Vergeet niet uw unieke reserveringscode mee te nemen. Bestellingen zullen naar verwachting in juni worden geplaatst.

3 – PROEFRIT
Tegen eind 2019 krijgt u als één van de eersten de mogelijkheid om een proefrit te maken in de nieuwe Peugeot e-208.

4 – LEVERING
Geniet begin 2020 als één van de eersten van het onweerstaanbare ontwerp en de nieuwe generatie technologieën van de Nieuwe Peugeot e-208.

VOORDEEL VAN ELEKTRISCH RIJDEN 
Volledig elektrisch rijden is een nieuwe vorm van mobiliteit met vele voordelen:

  • Een prettige en dynamische manier van rijden, hoog vermogen en koppel, snelle respons en actieradius tot wel 340 km (WLTP )/450 km (NEDC),
  • Een laag geluidsniveau, geen vibraties,
  • Geen uitstoot van schadelijke stoffen,
  • Lage verbruikskosten, lage onderhoudskosten.
  • Eenvoudig om te bedienen,
  • Eenvoudig op te laden,
  • Extra vrijheid, dankzij de toegang tot alle milieuzones.
  • Fiscaal voordeel; u betaalt geen aanschafbelasting, geen wegenbelasting en slechts 4% zakelijke bijtelling.

Reserveer uw Peugeot e-208 Meer informatie Peugeot e-208

NIEUWE PEUGEOT E-208 ALLURE
De Peugeot e-208 Allure ziet er erg goed uit met zijn standaard 16” lichtmetalen velgen, zwarte wielkastverbreders en extra getinte achterste zijruiten. Aan de binnenzijde vallen het futuristische 3D digitale instrumentenpaneel en het grote 10” kleurenscherm voor o.a. het standaard navigatiesysteem op. Comfort verhogende extra’s als climate control, achteruitrijcamera, DAB+ digitale radio-ontvangst en een middenarmsteun vóór zijn allemaal standaard. Bij een dergelijke high tech auto ontbreken ook belangrijke veiligheidsitems als Active Safety Brake en Active Lane Departure Warning System niet.

NIEUWE PEUGEOT E-208 GT
Moeilijk om de zeer complete standaarduitrusting van de Peugeot e-208 Allure te overtreffen, maar het kan. De e-208 GT ziet er dankzij de grotere 17” lichtmetalen velgen en Full Led koplampen nóg dikker uit. De voorstoelen zijn verwarmbaar en deels bekleed met luxe Alcantara. De cruise control is adaptief en heeft een Stop en Go functie. Handig in de file. Lane positioning assist is ook standaard. Bijzonder in dit segment. Met de keyless entry is het openen en sluiten van de portieren kinderspel. Dankzij de lage bijtelling van 4% zal de maandelijkse bijtelling hooguit tien euro hoger uitvallen dan wanneer u voor een e-208 Allure kiest. Zelfs wanneer u alle opties kiest.