Peugeot Nederland ontwikkelt ‘NextGen Lions’ programma

Deel deze pagina

Peugeot en tennis zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het kader van de internationale #NEXTisHere tennissponsoring ondersteunt Peugeot Nederland vier aanstormende Nederlandse tennistalenten. Met Tallon Griekspoor (20), Botic van de Zandschulp (22), Tim van Rijthoven (21) en Ryan Nijboer (18) is het portfolio van talentvolle tennissers inmiddels sterk bezet. Als ambassadeur van de nieuwe Nederlandse tennisgeneratie heeft Peugeot Nederland nu een uniek talentenprogramma ontwikkeld:  ‘NextGen Lions’.

NextGen Lions
NextGen Lions is een volledig nieuw programma, waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent in Nederland de juiste handvaten biedt om de top te bereiken, niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Juist daar is voor jonge tennissers veel winst te behalen.

Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland:
“Peugeot is al jarenlang verbonden aan de tennissport en vindt het belangrijk om aanstormend tennistalent te begeleiden naar de top. Met dit onderscheidende, lokale talentenprogramma motiveren en stimuleren we hen om hun dromen na te jagen. We moedigen ze aan om mentaal sterk te worden en te spelen met het hart van een leeuw. Hiermee is de metafoor met de leeuw uit ons logo natuurlijk uiterst relevant. Ook onze leeuw staat immers voor trots en kracht. Be a Lion!”.

Volg de NextGen Lions
De komende maanden wordt het NextGen Lions programma samen met het dealernetwerk landelijk uitgerold. Houdt de social media kanalen van Peugeot Nederland in de gaten, zodat je niets hoeft te missen. Wil je een van de NextGen Lions zelf aan het werk zien? Dat kan! Bezoek een van onderstaande Futures of Challengers en ontdek samen met Peugeot de toekomst van het Nederlandse tennis.

Speelschema Futures en Challengers 2018

Toernooi Datum Locatie
Future Den Haag 2 – 8 juli Sportcentrum de Rhijenhof, Den Haag
Future Amsterdam 9 – 15 juli Sportpark de Kegel, Amstelveen
Challenger The Hague Open 16 – 22 juli HLTC De Metselaars, Scheveningen
Future Oldenzaal 13 – 19 augustus Tennispark OLTC Ready, Oldenzaal
Future Rotterdam Open 20 – 26 augustus Tennispark Victoria, Rotterdam
Future Haren 27 aug. – 2 sept. Tennis- en Squashclub Haren, Haren


Dealers

Een belangrijke rol bij dit concept is weggelegd voor de Peugeot dealers. Hun betrokkenheid en kennis van de lokale markt is belangrijk voor de continuïteit van de NextGen Lions. Samen met het dealernetwerk zorgt Peugeot Nederland ervoor dat het programma ook op lokaal niveau doorgevoerd wordt. Een voorbeeld hiervan is de ‘NextGen Club Tour’, een ééndaags tennistoernooi dat wordt gehouden op de tennisclub van de NextGen Lions spelers, waardoor zij weer de volgende generatie tennissers inspireren. Ook rondom de diverse Futures en Challengers zal het NextGen Lions programma in de showroom zichtbaar zijn.