Peugeot introduceert de nieuwe Peugeot Partner

Deel deze pagina

Robuust en boordevol techniek, gemaakt om in actie te komen! De nieuwe Peugeot Partner heeft het DNA van een modelreeks die al meer dan 20 jaar intensief wordt gebruikt. De derde generatie van de Peugeot Partner behoudt zijn dynamiek en compactheid maar introduceert nieuwe technologieën. Nu al International Van of the Year!

De nieuwe Peugeot Partner is door de voltallige vakjury uitgeroepen tot International Van of the Year 2019 vanwege de combinatie van de nieuwste technologieën met praktische functionaliteit en betrouwbaarheid. De Partner is standaard uitgerust met de PEUGEOT i-Cockpit® die rechtstreeks is afgeleid van de cockpit van de personenauto’s en SUV’s van het Peugeot: een modern design met een combinatie van een head-up instrumentenpaneel, een compact stuurwiel en een groot 8 inch capacitief touchscreen, dat de handzaamheid en het comfort van de auto vergroot dankzij een voor bedrijfsauto’s unieke ergonomie van de bestuurdersplaats. Dankzij de geluidsisolatie kan men bellen zonder stemverheffing en apparatuur kan opgeladen worden via het 230 V-stopcontact.

De standaard uitvoering beschikt over een nuttige lengte van 1,817 m en een nuttig laadvolume van 3,30 m3, terwijl de langere versie beschikt over een nuttige lengte van 2,167 m en een nuttig laadvolume van 3,9 m3.

Het EMP2-platform, dat ook aan de basis staat van de huidige berlines en SUV’si van PEUGEOT, is aangepast aan de specifieke eisen voor bedrijfswagens. De nieuwe PEUGEOT Partner staat hiermee garant voor rijcomfort, wendbaarheid, een uitstekende wegligging en een kleine draaicirkel. Daarnaast is, ten opzichte van de vorige generatie, de achterzijde geoptimaliseerd waarmee het laadvermogen tot 1000 kg is toegenomen en maakt de toepassing van een bredere schuifdeur mogelijk voor een gemakkelijkere toegang tot de laadruimte, terwijl de overlappende achterdeuren met degelijke verborgen scharnieren behouden blijven.