Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 SW

Nieuwe Peugeot 308SW
Deel deze pagina

De nieuwe Peugeot 308 SW

Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 SW, vergeet de clichés en geniet van elk moment achter het stuur.  Laat u inspireren door zijn expressieve en onderscheidende stijl en ervaar de nieuwe technologieën die het rijplezier nog intenser maken.

Net als de reguliere 308 is de SW leverbaar met 110 pk en 130 pk PureTech-benzinemotoren. De krachtigste van die twee is niet alleen met een handgeschakelde zesbak, maar ook met een achttraps automaat te koop. Ook zet Peugeot een 130 pk 1.5 BlueHDi-dieselmotor op de internationale leveringslijst, die met handbak en met automaat leverbaar is.

Interessanter zijn wellicht de twee plug-in hybride aandrijflijnen. De 308 SW is evenals de hatchback te bestellen als Hybrid 180 en als Hybrid 225. Die eerste heeft een 150 pk benzinemotor en een 110 pk elektromotor, de Hybrid 225 combineert dezelfde elektromotor met een 180 pk sterke 1.6 PureTech-benzinekrachtbron. Beide plug-ins hebben een 12,4 kWh accu in hun bodem, goed voor een elektrische actieradius tot 60 kilometer.

Sterke persoonlijkheid

Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 SW en ontdek zijn sterke persoonlijkheid waarbij ‘vormt volgt functie’ als uitgangspunt werd genomen. Het model is ontworpen om de aandacht te trekken en de indruk van een praktische auto te wekken die bedoeld is om gemakkelijk spullen te vervoeren en veel zitruimte te bieden. De wielbasis is 55 mm langer dan die van de Peugeot 308, wat bijdraagt aan het krachtige silhouet en de ruimte achterin.

Peugeot i-Cockpit

De nieuwe Peugeot i-Cockpit® is bovendien nog ergonomischer en intuïtiever te bedienen. Hij biedt eenvoudig toegang tot de vele doordachte functies, zodat je je volop op het rijplezier kunt concentreren. Hij is allereerst voorzien van een nieuw compact stuurwiel met stuurwielverwarming en heeft daarnaast bedieningsfuncties voor de radio, het multimediasysteem, de telefoon en de rijhulpsystemen. Bovendien heeft hij een nieuw digitaal head-up instrumentenpaneel of digitaal holografisch 3D-instrumentenpaneel.

Bekijk hier de nieuwe Peugeot 308 SW

Janssen Kerres heet u van harte welkom in een van onze Peugeot vestigingen.

Nieuwe Peugeot 308SW Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 SW Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 SW Nieuwe Peugeot 308SW Nieuwe Peugeot 308SW Nieuwe Peugeot 308SW