Janssen Kerres neemt Peugeot-dealerschappen Weert en Roermond over van Wassink Autogroep

Deel deze pagina

Janssen Kerres neemt per 1 november 2017 de Peugeot-dealerschappen in Weert en Roermond over van Wassink Autogroep. Alle Sales en After Sales-activiteiten van Peugeot worden door Janssen Kerres voortgezet.  

Overname Peugeot-dealerschappen per 1 november 2017
Janssen Kerres neemt alle Peugeot-dealeractiviteiten van Wassink Autogroep in Weert en in Roermond (Herten) per 1 november over. Janssen Kerres is vanaf die datum vanuit het pand aan de Graafschap Hornelaan 169, de Peugeot-dealer voor Weert en vanuit het pand aan de Sodaweg 1, de Peugeot-dealer voor Roermond en omstreken. “Wij zijn ontzettend blij met deze overname en verheugen ons om er een mooie start van te maken”. “Deze stap is een positieve aanvulling voor ons gehele verzorgingsgebied én de Janssen Kerres organisatie, met een sterk en vernieuwd modellengamma van Peugeot”. “De overname van het Peugeot-dealerschappen van Wassink Autogroep past uitstekend in de groeistrategie van Janssen Kerres”, vertelt Olaf Janssen, Algemeen Directeur van Janssen Kerres.

De medewerkers van de vestigingen in Weert en Roermond maken de overstap mee naar Janssen Kerres waardoor klanten de vertrouwde gezichten terug zullen zien. “De prima service en hoge mate van klantgerichtheid zullen zeker gehandhaafd blijven”, gaat de heer Janssen verder.

Janssen Kerres
Autobedrijf Janssen en Autobedrijf Kerres zijn onderdeel van Janssen Kerres Automotive B.V. Door fusering van beide familiebedrijven is in juli 2014 een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid- en Noord-Limburg tot en met Oost-Brabant. Janssen Kerres heeft 15 sales- en servicelocaties, verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroën, DS en Kia.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons u. Uiteraard bent u van harte welkom in één van onze Peugeot-vestigingen. Graag tot ziens!

Peugeot Weert Peugeot Roermond Contact

Nieuwe gegevens per 1 november 2017

Peugeot Weert: 

Peugeot Roermond

Peugeot Weert

Peugeot Roermond