De nieuwe Peugeot Partner: bedrijfsauto van het jaar 2019

peugeot partner
Deel deze pagina

Met een ervaring van meer dan 20 jaar van veeleisend professioneel gebruik en een in zijn segment toonaangevende kwaliteit biedt de nieuwe Peugeot Partner dankzij de Peugeot i-Cockpit® een rijplezier en comfort die uniek zijn in de bedrijfswagenwereld.

De nieuwe Peugeot Partner is op woensdag 19 september in Hannover verkozen tot International Van of the Year 2019. Deze onderscheiding vormt de bekroning van de inzet van de teams van Peugeot in een project dat een fundamenteel onderdeel vormt van de ontwikkelingsstrategie van het merk.

Het merk heeft deze prestigieuze trofee al mogen ontvangen vóór de commerciële introductie van de Peugeot Partner, die over enkele weken gepland staat. De nieuwe Peugeot Partner is sinds de trofee in 1992 in het leven werd geroepen de vijfde Peugeot die tot International Van of the Year is verkozen.

De nieuwe Peugeot Partner maakt het onmogelijke mogelijk.

De onderscheiding “International Van of the Year”* bestaat sinds 1992. De jury bestaat uit een Europees panel van 25 journalisten en uitgevers van onafhankelijke magazines die gespecialiseerd zijn in lichte bedrijfswagens.

* IVOTY: International Van of the Year