De nieuwe Peugeot 208: futuristisch en jong

Deel deze pagina

Ultra new! De compleet nieuwe Peugeot 208, inclusief elektrische e-208! Gewaagd en lekker anders, met vernieuwde i-Cockpit en nieuwe technologie. Met trots introduceren we de nieuwe verleidelijke Peugeot 208. Deze onderscheidt zich met een krachtig ontwerp dat jeugdigheid en energie uitstraalt en nieuwe generatie PEUGEOT i-Cockpit met onder andere een 3D head-up instrumentenpaneel en tal van rijhulpsystemen die normaliter zijn voorbehouden aan de hogere marktsegmenten.

De nieuwe Peugeot 208 is direct vanaf de introductie, drie verschillende aandrijfopties – elektrisch, benzine of diesel. De carrosserie blijft in alle gevallen gelijk. U kunt kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis!

SPORTIEF EN SENSUEEL DESIGN
De nieuwe PEUGEOT 208 heeft een sterke persoonlijkheid waarmee je gezien mag worden. De lage daklijn, de lange motorkap en krachtig gewelfde flanken onthullen zijn sportieve aard. Met frisse en originele carrosseriekleuren zal de nieuwe PEUGEOT 208 vooral opvallen. Zeker met de carrosserieafwerking ‘Black Diamond’, waarbij de bovenste helft van de carrosserie in zwart is uitgevoerd, de glanzend zwarte wielkastranden en raamlijsten, en de gepolijste velgen met inserts op GT Line en GT versterken het kenmerkende uiterlijk.

VRIJMOEDIG EN ONBESCHAAMD
De expressieve voorzijde van de nieuwe PEUGEOT 208 is voorzien van een royale verchroomde grille(1) en heeft een moderne en stoere blik met zijn full-LED koplampen met klauwafdruk en zijn LED-dagrijverlichting. De achterzijde onderscheidt zich door de glanzend zwarte horizontale balk die voorzien is van full-LED achterlichten met kenmerkende klauwafdruk, die bij aangezet contact altijd branden.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D
Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit 3D van de nieuwste generatie. Ervaar de wendbaarheid en het intuïtieve rijgedrag dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, het configureerbare instrumentenpaneel met uniek 3D-effect, het 10 inch HD touchscreen en de 7 ‘Toggle switches’ voor het snel bedienen van de belangrijkste functies. Pas ten slotte de sfeer in het interieur aan door te kiezen uit de 8 kleuren LED-sfeerverlichting.

Vooruitstrevende connectiviteit

  • Laat u leiden door het Peugeot Connect navigatiesysteem voorzien van de services van TomTom® Traffic en gebruik de Mirror Screen Triple Play functie om uw favoriete apps te gebruiken op het touchscreen.
  • De Keyless Entry & Start met benaderingsfunctie biedt u, naast het starten zonder sleutel, een ontgrendeling van de auto als u de auto benadert, en tevens een vergrendeling wanneer u de auto weer achter u laat. Als u de sleutel op zak heeft gaat dit volledig automatisch!
  • Blijf verbonden met uw e-208 via de MyPeugeot App: hiermee blijft u permanent op de hoogte van de laadtoestand, de resterende actieradius, de resterende laadtijd, enz.

Een nieuwe stap in de richting van autonoom rijden
Met de nieuwe PEUGEOT 208 beschikt u over diverse intelligente rij-assistenten die uw veiligheid verhogen. Diverse rijhulpsystemen vergezellen u, zoals het Pack Drive Assist: Lane positioning Assist, verkeersbordherkenning en adaptieve cruise control. En u beschikt over parkeerhulpsystemen zoals Actieve parkeerhulpi, waarmee u automatisch kunt in- en uitparkeren.

Nieuw modulair en efficiënt platform
De nieuwe PEUGEOT 208 beschikt over het compleet nieuwe CMPi -/e-CMP-platform dat modulair is en geschikt voor meerdere vormen van aandrijving, waardoor u kunt kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis. U profiteert daarmee van excellente prestaties, een geweldige wegligging, een bescheiden gewicht en dito handelbaarheid en een hoog comfort met een laag geluidsniveau. Ingrediënten om uw dagelijkse ritten tot een groot plezier te maken.

Verbrandingsmotoren
De nieuwste generatie PureTech benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren van de nieuwe PEUGEOT 208 zijn krachtig en efficiënt en bieden u weergaloos rijplezier. Deze motoren zijn voordelig dankzij hun lage brandstofverbruik* en zijn bovendien allemaal voorzien van het Stop & Start-systeem.

Elektromotor
Ervaar even prettige als intense rijsensaties in een oase van rust en comfort dankzij:

  • Het onmiddellijk beschikbare vermogen van 100 KW (136pk)
  • De razendsnelle respons dankzij het koppel van 260 Nm
  • De actieradius van tot wel 340 km (WLTP )/450 km (NEDC)

De nieuwe Peugeot 208 zal voor het eerst worden getoond tijdens de Salon de Geneve aankomende maand. Graag tot ziens op onze PEUGEOT stand!

Bovengenoemde voorzieningen zijn beschikbaar afhankelijk van de uitvoering.