Peugeot Traveller Business

Diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 46.750

Peugeot Traveller Business

De Peugeot traveller Business is ontworpen om de bestuurder en passagiers veel ruimte en comfort te bieden. De Traveller Business nodigt enorm uit om de weg op te gaan. Deze minibus geeft je tevens de vrijheid om te kiezen voor een dieselmotor of een volledig elektrische aandrijflijn met een actieradius tot 330 km (WLTP).

Peugeot Traveller Business

Plug-in Hybrid

De Traveller Business omvat verschillende uitvoeringen om te voldoen aan de wensen van zakelijke klanten uit de personenvervoerbranche. Er zijn 3 lengtes beschikbaar tot 9 zitplaatsen, een VIP-uitvoering en de bagageruimte tot 1.500 liter met een hoogte van minder dan 1,9 meter.

Peugeot Traveller Business

Actieradius en opladen

Dankzij de actieradius en de tractiebatterijlading van de e-Traveller Business kan je tot 330 km rijden volgens het WLTP -certificeringsprotocol (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

Puretech motoren

Met de Traveller Business biedt je jouw passagiers een uiterst plezierige manier van reizen: shuttleservice op luchthavens, stadstaxidiensten, langeafstandsvervoer en nog veel meer. Je kunt kiezen tussen verschillende configuraties met 5 tot 9 zitplaatsen. Dankzij de uitneembare stoelen pas je dit makkelijk aan.

Interesse in de Peugeot Traveller?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Peugeot Traveller Business

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot i-Cockpit®

De nieuwe generatie Peugeot i-Cockpit® biedt toegang aan alle functionaliteiten die van belang zijn om je een aangename rij-ervaring te bieden: een compact stuurwiel, een centraal touchscreen en een digitaal head-up instrumentenpaneel  of zelfs een 3D variant hiervan met holografische weergave . 

Om iedereen aan boord bij de ervaring te betrekken, is er bij de Peugeot i-Cockpit® ook aan de passagiers gedacht: Een centraal touchscreen voorzien van innovatieve configureerbare i-Toggles .

Peugeot Traveller Business

Modulair interieur

Je kan het interieur van de Traveller Business in één handomdraai omtoveren tot VIP lounge. De wegklapbare en verschuifbare tafel met 4 of 5 tegenover elkaar geplaatste stoelen biedt jouw klanten een comfortabele plek. De derde zitrij kan voorzien worden van een deelbare bank (2/3-1/3) en dankzij de uitneembare en op rails verschuifbare stoelen kan de ruimte achterin gemakkelijk flexibel worden ingedeeld.

Stap jij in deze Peugeot Traveller Business?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …

*Bekijk de voorwaarden