Peugeot Partner

Benzine, diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 19.900

Peugeot Partner | De elektrische bestelauto

Al 20 jaar getest door professionals met een kwaliteit die een maatstaf is op de markt. De nieuwste generatie Peugeot Partner is ontworpen om aan de behoeften van professionals te voldoen en biedt dankzij de Peugeot i-Cockpit® een ongeëvenaard niveau van comfort en gemak in het bedrijfswagensegment.

Peugeot Partner

Mobiele kantoor

Jouw Partner is tevens jouw mobiele kantoor met o.a. een comfort-stoel, connectiviteit met USB-aansluitingen en Bluetooth, Mirror Screen-technologie, draaibaar schrijftafeltje en veel opslagruimte.

Peugeot Partner

Uitvoeringen

De Partner is ontworpen om maximale en onfeilbare functionaliteit te bieden met:

  • de standaard uitvoering met een lengte van 4,4 m, (laadlengte 1,81 m).
  • de long uitvoering  die geoptimaliseerde capaciteit biedt door verder uit te breiden naar 4,7 m (+35 cm). Deze heeft een laadlengte van 2,16 m en een laadvolume tussen de 3,9 m3 en 4,4 m3.
Peugeot Partner

Tot 1.000 kg

De Partner beschikt over een laadvermogen tot 1.000 kg en een overbelastingsindicator. Het laadruimtepakket heeft LED-verlichting en de capaciteit om tot 2 Euro pallets in te laden (vanaf de standaard uitvoering).

Interesse in de Peugeot Partner?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Peugeot Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Multiflex-zitbank

De Partner kan worden uitgerust met de modulaire Multiflex-zitbank: een vlakke vloer, een verhoogd nuttig volume van 500 liter en een nuttige lengte van 3 meter (standaard uitvoering). Dit alles met behoud van de mogelijkheid om 2 personen te vervoeren dankzij de neerklapbare passagiersstoel aan de zijkant.

Peugeot Partner

Bedrijfswageninrichting

Of je nu loodgieter, bloemist, cateraar of bezorger bent: de Partner heeft een optie op maat voor elke beroepscategorie.

Ook ben je aan het juiste adres als het om de inrichting van jouw nieuwe bedrijfswagen gaat. Van lat-om-lat betimmering, tot vlakke laadvloer tot een complete mobiele werkplaats: het kan allemaal. Vaak kan (een gedeelte) van de inrichting al af-fabriek geleverd worden waardoor je direct weg kunt rijden in jouw nieuwe bedrijfswagen en gelijk aan de slag kunt! Liever maatwerk? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Stap jij in deze Peugeot Partner?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …

*Bekijk de voorwaarden