Scroll verder

Maak kennis bij Janssen KerresPeugeot Partner Tepee

De Peugeot Partner Tepee, ruim en praktisch

De nieuwe Peugeot Partner Tepee is zowel uiterlijk als technisch op belangrijke punten gewijzigd. Maak kennis met de nieuwe, moderne en interactieve uitrusting en de efficiënte motoren en profiteer van de vrijheid die deze auto u te bieden heeft.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot Partner Tepee bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot Partner Tepee downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot Partner Tepee? Bekijk de brochure en laat u verassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot Partner Tepee

Overal op voorbereid

De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. De voorzijde is volledig nieuw ontworpen: de verticaler geplaatste grille is in het midden voorzien van de PEUGEOT-leeuw, terwijl daaronder de strak gelijnde bumper opvalt.

Flexibel

De ruimte en flexibiliteit van de bijzonder praktische Partner Tepee zijn ongekend; daarmee  is de Partner Tepee zowel voor dagelijkse ritten als voor lange reizen een ideale metgezel. Met zijn riante binnenruimte en flexibiliteit is hij moeiteloos aan alle gebruikssituaties aan te passen.

Comfortabel

De bestuurder van de nieuwe Partner Tepee profiteert van een weids uitzicht voor een optimaal rijplezier en gevoel van ruimte. De bestuurdersplaats, met het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel, de in hoogte verstelbare stoel met armsteun* en de in het dashboard geïntegreerde versnellingshendel, is zeer ergonomisch ingericht. Voor extra comfort kan de Partner Tepee worden uitgerust met automatische airconditioning met gescheiden regeling*.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Beste dealer,
Avec plaisir! De inruil van mijn vorige auto en de aankoop van de bedrijfswagen zijn prima verlopen. Goede begeleiding van het begin tot de aflevering. Wetende dat ik met vragen altijd geholpen wordt. Wederom heb ik voor Janssen Kerres Helmond gekozen omdat ik weet dat het een team is waar je altijd terecht kunt. Voor aankoop, maar ook voor het onderhoud. Top!

Les Goûts de France BV - 2018-06-02 08:05
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review