Maak kennis bij Janssen KerresPeugeot Partner Electric

De Peugeot Partner Electric

100% praktische bruikbaarheid, 0 emissies – en snel laden tot 80 procent in slechts een half uur. De PEUGEOT Partner Electric laat zien hoe praktisch, milieuvriendelijk en veelzijdig een bestelwagen kan zijn. Ook het budget wordt met deze volledig elektrisch aangedreven compacte bestelwagen ontzien. De exploitatie- en onderhoudskosten zijn namelijk aangenaam laag.

Als volledig elektrische bestelwagen is de Peugeot Partner Electric een interessant alternatief voor iedereen die zich vaak in het stadsverkeer begeeft, zich geen zorgen wil maken over rijverboden in milieuzones en de exploitatie- en onderhoudskosten van zijn bedrijfswagens laag wil houden.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot Partner Electric bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot Partner Electric downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot Partner Electric? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot Partner Electric

Milieu

Dankzij zijn volledig elektrische aandrijving heeft de Peugeot Partner Electric helemaal geen uitstoot. Dat spaart het klimaat, voor zover u groene stroom gebruikt, zorgt voor schonere lucht en reduceert geluidsoverlast: de Peugeot Partner Electric is fluisterstil onderweg – met name in grote steden een weldaad.

Modulariteit

De Peugeot Partner Electric is bijzonder flexibel en is niet alleen geschikt voor koeriersdiensten, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een compacte bestelbus. Dankzij de talrijke configuratiemogelijkheden, zoals een zijruit rechts, ruiten in achterdeuren, of één of twee zijschuifdeuren, kan aan alle wensen worden voldaan.

Bijzonder praktisch is de multiflexbank, zodat voorin plaats is voor drie personen. NB: omdat de tractiebatterij zich onder de vloer bevindt, is de volledige laadruimte beschikbaar.

Met een laadruimte met een hoogte van 1250 mm, een lengte van maximaal 2050 mm en een inhoud van maximaal 3,7 m3 biedt hij ondanks zijn compacte afmetingen zeer veel ruimte.

Laden en actieradius

De elektromotor van de PEUGEOT Partner Electric levert 49 kW (67 pk). Met een acceleratie van 0 tot 50 km/h in slechts 5 seconden is de PEUGEOT Partner Electric zeer rap – ideaal voor bijvoorbeeld korte afstanden tussen verkeerslichten. Zijn actieradius is ongeveer 170 kilometer2. Dat is dus ruim voldoende voor de korte afstanden in de stad en ook genoeg om klanten daarbuiten te bezoeken.

Onze bestelwagen is met een zeer krachtige tractiebatterij uitgerust, die door middel van snelladen binnen slechts een half uur tot 80 procent geladen wordt. Normaal volledig laden duurt ongeveer acht en een half uur, waardoor de bestelwagen probleemloos ’s nachts kan worden geladen. Tijdens het remmen en rijden zonder gas te geven wordt bovendien altijd energie geregenereerd.

Voor het laden volstaat een huishoudelijke 230V-stekkerdoos. Daarnaast kan de PEUGEOT Partner Electric, indien voorzien van de optie snellaadaansluiting, via speciale snellaadstations (volgens gelijkstroomsnellaadstandaard CHAdeMo) worden geladen, waarvan er steeds meer zijn te vinden. Bekijk direct het actuele overzicht van de laadstations in uw omgeving! U zult verrast zijn.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Alles in het werk gesteld om als klant tevreden de deur uit te laten gaan met een super mooie bus.

Termini fmi - 2018-02-14 07:32
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review