Peugeot e-Expert

100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 38.700
Financial Lease (p/mnd)*
€ 484

Peugeot e-Expert | Compacte elektrische bestelauto

De Peugeot e-Expert is dé bedrijfsauto met een schat aan functies die zijn ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen. Maak werken makkelijker, leuker én goedkoper met de 100% elektrische e-Expert.

Peugeot Expert

Geld besparen

0 g CO2 uitstoot tijdens het rijden en bespaar geld dankzij:

  • Lagere kosten voor elektriciteit dan voor brandstof
  • Lagere gebruikskosten dankzij minder onderhoud
  • Een eventuele overheidssubsidie afhankelijk van aanbod
  • Een Eco-modus voor een zo groot mogelijke actieradius.

Actieradius en opladen

Dankzij de actieradius en de tractiebatterijlading van de e-Expert kan je tot 330 km (WLTP) rijden. Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

Meer modulariteit

Dankzij de flexibiliteit van de Moduwork®-bank, schuifdeuren en isolerende scheidingswand profiteer je met de e-Expert optimaal van vele configuraties om aan de behoeften van alle zakelijke gebruikers te voldoen.

Interesse in de Peugeot e-Expert?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Peugeot Expert

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot i-Cockpit®

De nieuwe generatie Peugeot i-Cockpit® biedt toegang aan alle functionaliteiten die van belang zijn om je een aangename rij-ervaring te bieden: een compact stuurwiel, een centraal touchscreen en een digitaal head-up instrumentenpaneel  of zelfs een 3D variant hiervan met holografische weergave . 

Om iedereen aan boord bij de ervaring te betrekken, is er bij de Peugeot i-Cockpit® ook aan de passagiers gedacht: Een centraal touchscreen voorzien van innovatieve configureerbare i-Toggles .

Peugeot Expert
Peugeot Expert

Bedrijfswageninrichting

Omdat elk bedrijf andere verwachtingen heeft, is de Expert leverbaar in vele uitvoeringen: Polyvolume-uitvoeringen, kippers, dubbele cabines, ambulances, koelwagens, all-terrain-uitvoeringen, 4×4’s, rijdende winkels, rolstoelvervoer, enz.

Ook ben je aan het juiste adres als het om de inrichting van jouw nieuwe bedrijfswagen gaat. Van lat-om-lat betimmering, tot vlakke laadvloer tot een complete mobiele werkplaats: het kan allemaal.

Stap jij in deze Peugeot e-Expert?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …

*Bekijk de voorwaarden