EXPERT Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe EXPERT.

BEKIJK ACTIES

EXPERT proefrit

Plan een proefrit en ervaar de EXPERT

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis bij Janssen KerresPeugeot Expert

De Peugeot Expert, optimaal aangepast aan uw vervoerswensen

Bestelauto van het jaar 2019! De Peugeot Expert is door het vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Bedrijfsauto van het jaar 2019. Deze bedrijfswagen is ontwikkeld om aan al de eisen van uw bedrijf te voldoen. De vele voordelen van deze auto maken het dagelijkse werk gemakkelijker. En voor nog meer rijplezier is de Expert gebouwd op een nieuw platform, met een lager gewicht en een reeks euro6 motoren van 95 tot maar liefst 180pk.

De Expert staat op een aangepast EMP2 platform, heeft een uitstekend rijgedrag, lagere leeggewichten en hogere laadvermogens, tot 1500kg. De Expert is tevens gegroeid, niet alleen in het formaat, maar ook zeker in afwerking en kwaliteit.

Al vanaf € 18.000,- ex BTW en BPM

  • Laadvermogen tot ruim 1.500 kg
  • Laadvolume van 4,5 m3 tot 6,6 m3
  • Leverbaar in 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering met een lengte van slechts 4,61 m
  • Slechts 1,90 m hoog, dus geschikt voor alle parkeergarages.

Liever elektrisch rijden? Ontdek ook de Peugeot e-expert.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot Expert bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot Expert downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot Expert? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot Expert

Nieuwe Expert

Meer gebruiksgemak voor een hogere productiviteit. Een sterke en zuinige bedrijfswagen. De Peugeot Expert is in alle opzichten vernieuwend. De Peugeot Expert is de robuuste bedrijfswagen!

Motoren

De nieuwe BlueHDi-motoren bieden nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruiken en een lagere CO2-uitstoot hebben. De bijzonder sterke BlueHDi 180 EAT6 is gekoppeld aan een automatische transmissie met 6 versnellingen en Quickshift-technologie. Sneller en vloeiender schakelen, optimaal rijplezier en een lagere CO2-uitstoot… de nieuwe BlueHDi-motoren hebben alleen maar voordelen!

Technologie

De BlueHDi-technologie bestaat uit een uniek uitlaatsysteem: het roetfilter, dat met een additief werkt, is gekoppeld aan een uitlaatgasnabehandelingssysteem dat selectieve katalytische reductie (SCR) wordt genoemd. Dankzij deze innovatie is het systeem na een koude start sneller effectief, doordat het bij lagere temperaturen reeds functioneert.
Deze technologie staat ook garant voor:
– een tot wel 90% lagere uitstoot van NOx (stikstofoxiden);
– het tegenhouden van wel 99,9% van de roetdeeltjes, ongeacht hun grootte en de rijomstandigheden;
– een lagere CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Beste dealer,
Avec plaisir! De inruil van mijn vorige auto en de aankoop van de bedrijfswagen zijn prima verlopen. Goede begeleiding van het begin tot de aflevering. Wetende dat ik met vragen altijd geholpen wordt. Wederom heb ik voor Janssen Kerres Helmond gekozen omdat ik weet dat het een team is waar je altijd terecht kunt. Voor aankoop, maar ook voor het onderhoud. Top!

Les Goûts de France BV - 2018-06-02 08:05
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review