EXPERT COMBI Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe EXPERT COMBI.

BEKIJK ACTIES

EXPERT COMBI Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe EXPERT COMBI modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

EXPERT COMBI Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte EXPERT COMBI in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

EXPERT COMBI proefrit

Plan een proefrit en ervaar de EXPERT COMBI

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis bij Janssen KerresPeugeot Expert Combi

De Peugeot Expert, de combi voor al uw vervoerswensen

De robuuste en functionele Peugeot Expert Combi is leverbaar in 3 lengtes: de Long (5,30 m), de Standard (4,95m en de unieke Compact met een lengte van slechts 4,60 m. Bij de tot in de details doordachte Expert Combi kunt u de stoelen op verschillende manieren indelen voor een optimaal comfort voor alle passagiers.

In de voor het segment unieke Compact uitvoering wordt de ruimte optimaal benut zodat ook deze uitvoering plaats biedt aan 9 personen.

  • Leverbaar in 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m
  • Slechts 1,90 m hoog, dus geschikt voor alle parkeergarages.

Het interieur van de Expert Combi

Het interieur van de Peugeot Expert Combi biedt volop rijcomfort. De opstap biedt gemakkelijk toegang tot de hoog geplaatste bestuurdersplaats van waaruit u een uitstekend zicht hebt op de weg. Bovendien is de zitpositie even comfortabel als in een luxe sedan. In de puur en modern vormgegeven cockpit zijn hoogwaardige materialen toegepast en staat een innovatieve uitrusting tot uw beschikking. Dankzij de doordachte ergonomie van bijvoorbeeld het head-up display en het 7 inch touchscreen hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik en in het blikveld.

Bij de elektrische uitvoering beschikken het instrumentenpaneel en het touchscreen over een voor de elektrische aandrijflijn specifieke lay-out zodat bijvoorbeeld de energiestromen van de elektrische aandrijflijn weergegeven kunnen worden.

Bekijk de elektrische uitvoering

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Expert Combi bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Peugeot Expert Combi op de weg

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot Expert Combi downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot Expert Combi? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot Expert Combi

Nieuwe Expert

Meer gebruiksgemak voor een hogere productiviteit. Een sterke en zuinige bedrijfswagen. De Peugeot Expert is in alle opzichten vernieuwend. De Peugeot Expert is de robuuste bedrijfswagen!

Motoren

De nieuwe BlueHDi-motoren bieden nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruiken en een lagere CO2-uitstoot hebben. De bijzonder sterke BlueHDi 180 EAT6 is gekoppeld aan een automatische transmissie met 6 versnellingen en Quickshift-technologie. Sneller en vloeiender schakelen, optimaal rijplezier en een lagere CO2-uitstoot… de nieuwe BlueHDi-motoren hebben alleen maar voordelen!

Technologie

De BlueHDi-technologie bestaat uit een uniek uitlaatsysteem: het roetfilter, dat met een additief werkt, is gekoppeld aan een uitlaatgasnabehandelingssysteem dat selectieve katalytische reductie (SCR) wordt genoemd. Dankzij deze innovatie is het systeem na een koude start sneller effectief, doordat het bij lagere temperaturen reeds functioneert.
Deze technologie staat ook garant voor:
– een tot wel 90% lagere uitstoot van NOx (stikstofoxiden);
– het tegenhouden van wel 99,9% van de roetdeeltjes, ongeacht hun grootte en de rijomstandigheden;
– een lagere CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Laurens Stoffels SUPERBEDANKT voor het helpen samenstellen van mijn nieuwe Peugeot 3008. We hebben hem nu drie weken en niets dan lof over deze FANTASTISCHE auto en de service van Janssen kerres helmond

Peter claassen - 2021-01-29 11:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review