Maak kennis bij Janssen KerresPeugeot Expert Combi

De Peugeot Expert, de combi voor al uw vervoerswensen

De robuuste en functionele PEUGEOT Expert Combi is leverbaar in 3 lengtes: de Long (5,30 m), de Standard (4,95m en de unieke Compact met een lengte van slechts 4,60 m
Bij de tot in de details doordachte PEUGEOT Expert Combi kunt u de stoelen op verschillende manieren indelen voor een optimaal comfort voor alle passagiers. In de voor het segment unieke Compact uitvoering wordt de ruimte optimaal benut zodat ook deze uitvoering plaats biedt aan 9 personen.

Al vanaf € 23.800,- 

  • Leverbaar in 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m
  • Slechts 1,90 m hoog, dus geschikt voor alle parkeergarages.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot Expert Combi bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot Expert Combi downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot Expert Combi? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot Expert Combi

Nieuwe Expert

Meer gebruiksgemak voor een hogere productiviteit. Een sterke en zuinige bedrijfswagen. De Peugeot Expert is in alle opzichten vernieuwend. De Peugeot Expert is de robuuste bedrijfswagen!

Motoren

De nieuwe BlueHDi-motoren bieden nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruiken en een lagere CO2-uitstoot hebben. De bijzonder sterke BlueHDi 180 EAT6 is gekoppeld aan een automatische transmissie met 6 versnellingen en Quickshift-technologie. Sneller en vloeiender schakelen, optimaal rijplezier en een lagere CO2-uitstoot… de nieuwe BlueHDi-motoren hebben alleen maar voordelen!

Technologie

De BlueHDi-technologie bestaat uit een uniek uitlaatsysteem: het roetfilter, dat met een additief werkt, is gekoppeld aan een uitlaatgasnabehandelingssysteem dat selectieve katalytische reductie (SCR) wordt genoemd. Dankzij deze innovatie is het systeem na een koude start sneller effectief, doordat het bij lagere temperaturen reeds functioneert.
Deze technologie staat ook garant voor:
– een tot wel 90% lagere uitstoot van NOx (stikstofoxiden);
– het tegenhouden van wel 99,9% van de roetdeeltjes, ongeacht hun grootte en de rijomstandigheden;
– een lagere CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Super duidelijke en goede verkoop van Laurens Stoffels van mijn bedrijfsbus.

Nick Doomen - 2019-04-02 07:27
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review