Peugeot e-Rifter

100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 39.620
Financial Lease* (p/mnd)
€ 428
Peugeot e-Rifter

De elektrische MPV van Peugeot

Maak kennis met de nieuwe Peugeot e-Rifter met zijn stoere uiterlijk en zijn ruime en hightech interieur, en ontdek de talloze voordelen van e-mobiliteit dankzij de nieuwe 100% elektrische aandrijflijn.

Peugeot e-Rifter

100% elektrisch

De e-Rifter is uitgerust met een elektromotor van 100kW (136 pk). Deze motor biedt een onmiddellijke acceleratie dankzij het directe motorkoppel van 260 Nm.

Peugeot e-Rifter

Actieradius en opladen

Dankzij de actieradius van de lithium-ion tractiebatterij in de e-Rifter kun je tot wel 280 km (WLTP) rijden. Opladen kan thuis, op het werk of bij een publieke laadpaal.

Peugeot e-Rifter

Rijhulpsystemen

Rij zorgeloos en veilig dankzij de vele rijhulpsystemen. Met o.a. uitgebreide verkeersbordherkenning, adaptieve cruise control en Active Lane Keeping Assistentie.

Peugeot e-Rifter met € 1.000 voordeel

Kies jij voor dé elektrische MPV met een zee aan ruimte? Nu kan dat heel voordelig, je ontvangt tijdelijk maar liefst € 1.000 korting op een nieuwe e-Rifter. Benieuwd wat jouw huidige auto waard is? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot i-Cockpit®

De Peugeot i-Cockpit® kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt en die je volledig naar jouw eigen voorkeur kunt inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld de navigatie-aanwijzingen, de weergave van energiestromen of de informatie van rijhulpsystemen zichtbaar maken.

Peugeot e-Rifter

Peugeot e-Rifter accessoires

Peugeot heeft talloze accessoires ontwikkeld om de vervoersmogelijkheden van jouw 508 verder te vergroten. Ze zijn robuust, gemakkelijk te monteren en voldoen natuurlijk aan de City Crash test-normen.

Stap jij in deze Peugeot e-Rifter?

Ontdek andere modellen

Loading …