E-EXPERT Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe E-EXPERT.

BEKIJK ACTIES

E-EXPERT Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe E-EXPERT modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

E-EXPERT Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte E-EXPERT in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

E-EXPERT proefrit

Plan een proefrit en ervaar de E-EXPERT

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis bij Janssen Kerres Peugeot e-Expert

PEUGEOT E-EXPERT

KARAKTERVOL EN 100% ELEKTRISCH

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan dat de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Expert een karaktervolle, sterke en dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. Hij is leverbaar in 3 lengtes: Compact, Standard en Long en verschillende uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te kunnen voldoen.

NUTTIG LAADVOLUME

De Peugeot e-Expert biedt u nog altijd een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume van tot wel 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen van tot wel 1200 kg bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 m. Bovendien kunt u ook een aanhanger trekken met de e-Expert. Het is de ideale bedrijfsauto voor het rijden en parkeren in de stad. Dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone. Het nieuwe specifieke instrumentenpaneel met 3,5 inch matrix-kleurendisplay geeft in real time alle essentiële rij-informatie weer, zoals de resterende actieradius en de vermogensmeter.

ACTIERADIUS EN OPLADEN

Dankzij de actieradius en de tractiebatterijlading van de Peugeot e-Expert kunt u tot 330 km rijden volgens het WLTP -certificeringsprotocol (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures). Het WLTP-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden.

OOK BESCHIKBAAR ALS COMBI

Proefrit plannenBekijk de ExpertLiever leasen? Neem contact op.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot e-Expert bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Peugeot e-Expert

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot e-Expert downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot e-Expert? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot e-Expert

Nieuwe e-Expert

Het moderne, strakke uiterlijk laat er geen twijfel over bestaan: de nieuwe 100% elektrische Peugeot e-Expert is een karaktervolle, sterke en dagelijks inzetbare bedrijfsauto! De Peugeot e-Expert is leverbaar in 3 lengtes en verschillende uitvoeringen om aan de specifieke wensen van bedrijven te kunnen voldoen.

Rijcomfort van het hoogste niveau

Het nieuwe specifieke instrumentenpaneel met 3,5 inch matrix-kleurendisplay van de Peugeot e-Expert geeft in real time alle essentiële rij-informatie weer, zoals de resterende actieradius en de vermogensmeter. Op het grote touchscreen kunt u met één druk op de knop alle informatie met betrekking tot elektrisch rijden weergeven en de energiestromen bekijken. Met de toets “e-Toggle” kunt u rechtstreeks de elektrisch bediende automatische transmissie bedienen. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de 3 rijstanden ECO, NORMAL en POWERi. De standaard elektrische parkeerrem werkt automatisch en is dus bijzonder gebruiksvriendelijk.

100% elektrische technologie

De elektrische bedrijfswagen Peugeot e-Expert is leverbaar met een hoogspanningstractiebatterij van 50 kWhi voor een actieradius van max. 230 km (WLTP) of van 75 kWhi voor een actieradius van max. 330 km (WLTP). De accu is op ingenieuze wijze in het ontwerp van de e-Expert is geïntegreerd zodat de ruimte in de cabine én de laadruimte volledig behouden is gebleven. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heel netjes behandeld en goede informatie gekregen. De aflevering was erg goed en geeft je best wel een beetje het gevoel dat ze het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

Gerben - 2017-12-06 07:58
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review