E-208 Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe E-208.

BEKIJK ACTIES

E-208 Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe E-208 modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

E-208 Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte E-208 in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

E-208 proefrit

Plan een proefrit en ervaar de E-208

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuwe Peugeot e-208

PEUGEOT E-208

100% ELEKTRISCH

De eerste volledig elektrische auto van PEUGEOT, de nieuwe compacte Peugeot e-208, biedt u met zijn levendige 100% elektrische aandrijflijn niet alleen intens rijplezier, maar ook een nieuwe vorm van mobiliteit. De verleidelijke elektrische e-208 overtuigt op alle punten. Hij onderscheidt zich met exclusieve accenten die zijn moderne en technologische karakter versterken.

Liever geen elektrisch? Bekijk de Peugeot 208

PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

De stoelen zijn bekleed met een geraffineerde combinatie van alcantara© en stoffen bekleding in de kleur Gris Grévali. De binnenruimte van de nieuwe Peugeot e-208 doet op geen enkele manier onder voor die van de uitvoeringen met verbrandingsmotor, zodat u en uw passagiers van een optimaal comfort kunnen genieten.

De rijinformatie is gemakkelijk terug te vinden op het digitale 3D-instrumentenpaneel, waarop het in de vorm van een hologram wordt geprojecteerd, of op het touchscreen zodat de bestuurder zich volledig kan concentreren op het rijden zelf:

  • Rijmodus: Eco/Normal/Sport
  • Resterende actieradius
  • Animatie in real time van de technische werking van de aandrijflijn.

MOTOR VERMOGEN EN ACTIERADIUS

Het vermogen van de motor van 100 kW (136 pk) en het vanaf stilstand beschikbare koppel van 260 Nm staan onderweg garant voor prettige en intense sensaties in een oase van rust en comfort. In het nieuwe modulaire en geëlektrificeerde e-CMP-platform is de hoogspanningstractiebatterij van 50 kWh perfect geïntegreerd, zodat de ruimte voor inzittenden en bagage volledig behouden is gebleven. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd. De Peugeot e-208 heeft volgens de WLTP cyclus een actieradius van 340 km.

Proefrit plannen Overzicht vestigingen Bekijk Private Lease tarieven

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot e-208 bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Peugeot e-208

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot e-208 downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot e-208? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot e-208

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D van de nieuwste generatie. Ervaar het wendbare en intuïtieve rijgedrag met het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de voordelen van het personaliseerbare digitale 3D instrumentenpaneel, het grote 10 inch HD-touchscreen en de 7 op pianotoetsen lijkende toggle switches. U kunt de interieurambiance een persoonlijk tintje geven met behulp van de 8 kleuren* van de PolyAmbient-verlichting die het interieur een nog modernere uitstraling geven.

Technologie

In de nieuwe compacte Peugeot 208 profiteert u van een groot aantal intelligente en veiligheidsverhogende hulpsystemen die u het leven vergemakkelijken.

PEUGEOT DRIVE ASSIST 

– Een systeem dat de auto op de door de bestuurder bepaalde positie binnen de rijstrook houdt,
– Een systeem dat verkeersborden herkent,
– Een systeem dat de snelheid van de auto en de afstand tot de voorligger regelt.

ACTIVE SAFETY BRAKE (automatisch noodremsysteem)

Het systeem remt automatisch om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken als het een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger op dezelfde rijstrook detecteert. Dit systeem werkt tot een snelheid van 85 km/h.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Het Active Lane Departure Warning System herkent doorgetrokken en onderbroken rijstrookmarkeringen en bermranden met een camera aan de bovenzijde van de voorruit en corrigeert de koers door een stuuractie voordat de rijstrookmarkering of bermrand onbedoeld (dus als de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld) wordt overschreden. Het systeem werkt vanaf 65 km/h.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

zeer, zeer goed ! bedankt !!!

Proskurna - 2021-01-29 08:27
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review