E-2008 SUV Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe E-2008 SUV modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

E-2008 SUV Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte E-2008 SUV in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

E-2008 SUV proefrit

Plan een proefrit en ervaar de E-2008 SUV

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek nu de Peugeot e-2008 SUV

PEUGEOT E-2008 SUV

MET EEN ACTIERADIUS VAN 320 KM

Ontdek de nieuwe Peugeot e-2008 SUV en de voordelen van zijn elektrische aandrijflijn. Elektrisch rijden heeft de toekomst! De e-2008 SUV rijdt geruisloos, soepel en schokvrij en door de onmiddellijk beschikbare koppel van de elektromotor reageert de auto direct op het stroompedaal waardoor u snel kunt accelereren. Daarnaast heeft de auto een actieradius van maar liefst 320 KM (WLTP). Aan boord ervaart u een optimale rijervaring met de Peugeot i-Cockpit 3D.  De elektrische auto’s van Peugeot bieden extra gebruiksgemak doordat ze op verschillende manieren kunnen worden opgeladen.

Liever niet elektrisch? Bekijk de 2008 SUV

OPLADEN VAN DE PEUGEOT E-2008 SUV

Het opladen van een elektrische auto gaat gemakkelijk en snel. Privé opladen van uw elektrische auto kan thuis of op uw werkadres. Voor deze manier van opladen zijn er praktische en voordelige oplossingen. Zo kunt u uw elektrische auto gewoon opladen via een normaal stopcontact (2,3 kW). Wanneer u uw auto sneller wilt opladen, kunt u ervoor kiezen om een wallbox bij u thuis of op uw werkadres te laten installeren. Een wallbox is een aan de muur te bevestigen module voor het opladen van uw elektrische auto. Uw elektrische auto laden via een wallbox is veiliger en deze kan, afhankelijk van uw elektrische installatie, ook sneller worden opgeladen. Met een 11 kW wallbox is uw e-208 of e-2008 in iets meer dan 5 uur volledig opladen.

Proefrit plannen Overzicht vestigingen Bekijk Private Lease tarieven

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot e-2008 SUV bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Peugeot 2008 SUV

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot e-2008 SUV downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Peugeot e-2008 SUV? Loop eens bij ons binnen of stuur een mailtje naar verkoop.peugeot@janssenkerres.nl.

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot e-2008 SUV

Elektrische aandrijflijn

De elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm, voor een soepele, dynamische en geruisloze rijervaring. De elektrische Peugeot-2008 is voorzien van een hoogspanningstractiebatterij met een grote capaciteit van 50 kWh die op ingenieuze wijze in het ontwerp is geïntegreerd, zodat de ruimte voor inzittenden en bagage volledig behouden is gebleven. Deze tractiebatterij maakt een actieradius van 310 km volgens de WLTP-cyclus mogelijk, zonder dat er tijdens het rijden ook maar een gram CO2 wordt uitgestoten. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd.

Opladen

Om de actieradius (310 km volgens de WLTP-cyclus) van de nieuwe elektrische compacte SUV Peugeot e-2008 op peil te houden, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar om hem thuis of via een openbaar laadpunt op te laden. Het is ook mogelijk om een begintijdstip voor het opladen te programmeren via het scherm van het Connect-navigatiesysteem of via de MyPeugeot® App op uw smartphone. Zo kunt u ook op elk gewenst moment het laden starten en de laadtoestand bekijken. Gebruik van een thuislader via een conventioneel stopcontact voor een volledige lading van de nieuwe Peugeot e-2008 SUV in 16 uur. Gebruik van een laadstation (Wall box of laadpaal), die voor een volledige lading in 5 uur en 15 minuten zorgt in geval van de driefase aansluiting (11 kW) of in 8 uur bij de éénfase aansluiting (7,4 kW). Dankzij de temperatuurregeling van de tractiebatterij zijn ook 100kW-laders geschikt voor het opladen van de nieuwe Peugeot e-2008 SUV. De tractiebatterij kan zo in slechts 30 minuten voor 80% worden opgeladen. Met onze laadpashebt u eenvoudig toegang tot een netwerk van meer dan 105.000 laadpunten in Europa.

Cockpit

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D biedt met het compacte stuurwiel, het 10 inch capacitieve HD-touchscreen en het te configureren 3D-instrumentenpaneel een intuïtieve ergonomie. Alle voor het rijden nuttige informatie is beschikbaar via het touchscreen. De belangrijkste informatie met betrekking tot het elektrisch rijden hebt u altijd in uw blikveld doordat deze in de vorm van een hologram wordt geprojecteerd op het 3D-instrumentenpaneel.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik heb bij Janssen Kerres mijn auto ingeruild en een andere aangekocht.
Het hele traject is uitstekend begeleid door Laurens Stoffels.
Zowel aankoopbedrag als inruilprijs waren zeer reëel en de afhandeling erg prettig.
Een compliment waard.

Ovezall - 2020-12-10 05:05
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review