Peugeot Boxer

Diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 28.800

Peugeot Boxer | Multifunctionele bestelwagen

Elk beroep heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om aan de specifieke eisen van zijn klanten – professionals, eenmanszaken of wagenparkbeheerders – te voldoen, is de Boxer beschikbaar in verschillende uitvoering om aan jouw behoefte te voldoen. Verkrijgbaar met diesel- of 100% elektrische motor.

Peugeot Boxer

Laadoplossingen

Krijg toegang tot verschillende laadoplossingen met jouw e-Boxer:

  • een aanbod van laadoplossingen thuis of op kantoor, een diagnose om de te plannen elektrische installatie te evalueren en de beste laadoplossing en de uiteindelijke installatie.
  • een openbaar oplaadaanbod via Free2Move, inclusief een oplaadpas die toegang geeft tot een netwerk van meer dan 220.000 terminals in Europa.

Actieradius en opladen

Met de 37 kWh- of 70 kWh-accu’s van de nieuwe e-Boxer   kun je respectievelijk tot 200 of 224  km rijden volgens het WLTP. Het WLTP  -protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradiuswaarden op basis van het werkelijke voertuiggebruik.

Peugeot Boxer

Rijhulpmiddelen

De Boxer beschikt over een breed scala aan rijhulpmiddelen zoals Active Safety Brake, Distance Alert, verkeersbordherkenning, Rear Traffic Alert, Trailer Merge Assist en dodehoekbewaking. Voor meer veiligheid voor jouw en jouw omgeving.

Interesse in de Peugeot Boxer?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Peugeot Boxer

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interieur zonder compromis

De Boxer heeft een nuttig volume van 8 tot 17 m3. De tractiebatterijen worden zonder impact op de laadruimte geplaatst. Het laadvermogen kan oplopen tot 1.890 kg, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Peugeot Boxer
Peugeot Boxer

Bedrijfswageninrichting

Het Boxer-assortiment bied je tot 8 carrosserievarianten die je aan elk gebruik en elk beroep kunt aanpassen:

  • Gesloten bestelwagens, bestelwagens met raam of deelvenster en enkele of dubbele cabines voor het vervoer van goederen
  • Platformcabines, chassis met enkele of dubbele cabine en gemotoriseerde cabines, die dienen als basis voor ombouw.
  • MPV en minibus voor personenvervoer, met configuraties in 5, 9, 14 en 17 zitplaatsen  , afhankelijk van het model dat je kiest.

Stap jij in deze Peugeot Boxer?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …

*Bekijk de voorwaarden