Scroll verder

Kom langs en ontmoet dePeugeot Boxer

Maak kennis met de Peugeot Boxer, vol gemak

De nieuwe Peugeot Boxer is veel meer dan alleen een vervoersmiddel. Het Peugeot Boxer-gamma bestaat namelijk uit auto’s die speciaal zijn ontwikkeld voor úw activiteiten, met praktische en doeltreffende voorzieningen die het rijden vergemakkelijken.

Al vanaf € 22.800,- of vanaf € 229,- per maand

  • Bijzonder lage exploitatiekosten
  • Laadvolume van 8 tot 17 m3
  • Breed gamma aan mogelijkheden

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot Boxer bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot Boxer downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot Boxer? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot Boxer

Kwaliteit

Om u te verzekeren van een uitstekende kwaliteit is de nieuwe Peugeot Boxer tot het uiterste beproefd in 4 miljoen praktijkkilometers onder verschillende omstandigheden waarbij een gebruiksduur van 3 jaar is gesimuleerd. Zo kan een optimale betrouwbaarheid van de motoren worden gegarandeerd.

Hightech

De nieuwe Peugeot Boxer is voorzien van een een groot aantal hightech voorzieningen die het rijden vergemakkelijken. De Peugeot Boxer heeft een uiterst functionele cabine. Zo kunt u kiezen uit twee verschillende audiosystemen die van de cabine een rijdend kantoor maken.

Uitgekiende uitrusting

Om uw veiligheid te vergroten en het rijden te vergemakkelijken is de nieuwe Peugeot Boxer leverbaar met een breed scala van hightech rijhulpsystemen waaroner cruise control, grip control met Hill Descent control, Hill Start Assist, ESP en nog véél meer.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Zeer slecht gevoel overgehouden bij aankoop auto bij Janssen Kerres Peugeot Helmomd.
Kreeg de indruk dat bij de verkoper, Maikel van der Steen, alleen het verkoopresultaat belangrijk was.
Toen ik aangaf er liever een dag over te willen denken werden allerlei argumenten naar voren gebracht om toch maat te tekenen.

Garenfeld - 2018-04-05 05:43
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review