Scroll verder

Verras jezelf met de nieuwePeugeot 508

De nieuwe Peugeot 508, een elegante verrassing

De nieuwe Peugeot 508 is krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt hun verschijning.

Het elegante design wordt doorgezet in het interieur. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance. Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 508 bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot 508 downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot 508? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 508

Expressief

De nieuwe 508 valt op door zijn dynamische ontwerp met een combinatie van strakke en vloeiende lijnen, precies zoals een echte “grande routière” er uit moet zien. De Peugeot 508 manifesteert zich niet alleen door zijn krachtige uitstraling, maar is nog expressiever dankzij de Full-LED koplampen.

Allure

De even robuuste als elegante achterbumper geeft de auto “body” en biedt nog meer bescherming. Afhankelijk van het uitrustingsniveau is de achterbumper voorzien van verchroomde sierlijsten, of van zichtbare verchroomde uitlaatsierstukken. Aan de achterzijde van de 508 Berline vallen de achterlichten op. Als de afdruk van de klauw van een katachtige.

Ruimtelijk

De Peugeot 508 SW kan worden uitgerust met een glazen panoramadak* dat zich uitstrekt tot aan de achterzitplaatsen. Het biedt de inzittenden een ongekend gevoel van ruimte en geeft de auto een extra dynamisch en modern uiterlijk. Met een oppervlak van 1,60 m2 zorgt dit dak voor een aangename lichte ambiance. Het dak is voor een optimale klimaatbeheersing en geluidsisolatie voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review