Scroll verder

Kom langs voor een kennismaking met dePeugeot 508 SW

De Peugeot 508 SW, veel rijgenot

De nieuwe Peugeot 508 SW is krachtig, elegant en modern. Het prachtige design wordt doorgezet in het interieur.

Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau. De motoren van de Peugeot 508 zijn van de nieuwste generatie en leveren met hun prestaties en efficiency een grote bijdrage aan het rijplezier.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 508 SW bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot 508 SW downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot 508 SW? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 508 SW

Karaktervol

De nieuwe 508 valt op door zijn dynamische ontwerp met een combinatie van strakke en vloeiende lijnen, precies zoals een echte “grande routière” er uit moet zien. De Peugeot 508 manifesteert zich niet alleen door zijn krachtige uitstraling, maar is nog expressiever dankzij de Full-LED koplampen.

Oog voor detail

Het elegante design van de 508 is tot in de kleinste details van het interieur doorgevoerd. In de hightech cockpit – met zijn head-up kleurendisplay, strakke design van het dashboard en 7 inch touchscreen – voelt u zich direct thuis.

Comfortbeleving

In het interieur van de 508 is alles erop gericht de bestuurder en passagiers een optimaal comfort te bieden. Het interieur is niet alleen stijlvol, maar biedt ook veel ruimte en voorzieningen die het rijplezier nog verder vergroten. Daarbij is de Peugeot 508 voorzien van een groot aantal praktische opbergmogelijkheden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Alles in het werk gesteld om als klant tevreden de deur uit te laten gaan met een super mooie bus.

Termini fmi - 2018-02-14 07:32
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review