Peugeot 5008 SUV

Benzine of diesel

Rijklaar vanaf*
€ 42.570
Private Lease (p/mnd)*
€ 729
Financial Lease (p/mnd)*
€ 456
Peugeot 5008 SUV

De SUV met 7 zitplaatsen

De 7-zits Peugeot 5008 SUV vernieuwt zijn moderne karakter met elegantie en volwassenheid tot de perfecte balans tussen kracht en verfijning. Stap in om dit nieuwe uitstralingsniveau te ervaren: modern, gedurfd en ruimtelijk. De verrijkte rijpositie en topfuncties geven je zowel een geweldige rijervaring als de prestaties van een grote reisauto. 

Peugeot 5008 SUV

Rijhulpsystemen

De 5008 SUV heeft diverse rijhulpsystemen die je onderweg begeleiden. Met o.a. automatische noodremfunctie, uitgebreide verkeersbordherkenning, Park Assist en een 360° parkeerhulp.

Peugeot 5008 SUV

Semi-autonoom

Maak kennis met semi-autonoom rijden door middel van het Drive Assist Plus pakket. Samen met Lane Departure Warning en Adaptieve cruise control maakt het rijden nóg leuker en makkelijker.

Peugeot 5008 SUV

Grip control

Met de ‘Advanced Grip Control’-technologie wordt jouw bewegingsbereik vergroot. Je kunt de gripcapaciteiten aan de weers- en wegomstandigheden aanpassen. Ook beschikt de 5008 SUV over Hill Assist Descent Control.

Peugeot 5008 SUV met € 3.000 voordeel

Kies jij voor dé 7-zits familie SUV met een zee aan ruimte? Nu kan dat heel voordelig, je ontvangt tijdelijk maar liefst € 3.000 korting op een nieuwe 5008 SUV. Benieuwd wat jouw huidige auto waard is? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot i-Cockpit®

Versterk jouw sensaties achter het stuur van de gemoderniseerde, innovatieve en ergonomische Peugeot i-Cockpit®. 

Uitgerust met een compact stuur voor meer wendbaarheid en zeven tuimelschakelaars, wordt de nieuwe 5008 SUV geleverd met een nieuw 10 inch HD centraal touchscreen en de nieuwe 12,3 inch head-up display digitale handset van hoge kwaliteit, volledig samen te stellen en aanpasbaar, zodat de belangrijkste rijinformatie in jouw directe blikveld weergegeven.

Peugeot 5008 SUV

Peugeot 5008 SUV accessoires

Peugeot heeft talloze accessoires ontwikkeld om de vervoersmogelijkheden van jouw 508 verder te vergroten. Ze zijn robuust, gemakkelijk te monteren en voldoen natuurlijk aan de City Crash test-normen.

Stap jij in deze Peugeot 5008 SUV?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …