BINNENKORT IN ONZE SHOWROOMS Peugeot 408

NIEUWE PEUGEOT 408

Vanaf nu te bestellen

Een nieuw, fastback-achtig uiterlijk. Een dynamisch karakter. Een Peugeot-i-Cockpit® van de nieuwste generatie. Aan u de keuze: benzine of Plug-in Hybrid.

Houd mij op de hoogte

COCKPIT VAN DE PEUGEOT 408

De Peugeot i-Cockpit® van de nieuwste generatie, met een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, een 10 inch HD-touchscreen en een 3D-instrumentenpaneel met een 10 inch digitaal scherm, biedt een optimale ergonomie in combinatie met hoogwaardige technologie. De Peugeot 408 biedt een hoge en comfortabele zitpositie van waaruit u de weg in een nieuw perspectief kunt ontdekken.

NIEUWE PEUGEOT I-TOGGLES

De nieuwe, volledig te personaliseren Peugeot i-Toggles – aanraaktoets die als snelkoppeling dient naar bijvoorbeeld de instellingen van de airconditioning, een contactpersoon in het telefoonboek, een radiozender of een app. – bieden u een snelle en intuïtieve toegang tot de belangrijkste functies die je onderweg nodig kunt hebben. U kunt uw voorkeuren voor de weergave, ambiance en de instellingen bewaren in uw eigen profiel.

BENZINE OF PLUG-IN HYBRID MOTOR

De PureTech 13- benzinemotor in combinatie met de automatische transmissie EAT8, leverbaar met schakelflippers aan de stuurkolom, onderscheidt zich door zijn souplesse en lage brandstofverbruik. Voor wat betreft de Plug-in Hybride heeft u de keuze uit twee aandrijflijnen met een combinatie van:

  • Een elektromotor van 81 kW
  • Een geëlektrificeerde 8-traps automatische transmissie e-EAT8
  • Een PureTech-benzinemotor met een vermogen van 180 pk (123 kW) of 150 pk (110kW)

Houd mij op de hoogte Lees meer

Nieuwsgierig? Wij houden u graag op de hoogte over de ontwikkelingen van de nieuwe Peugeot 408. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Peugeot 408

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot 408 downloads

Heeft u vragen? Onze verkopers staan u graag te woord. Kom langs in één van onze Peugeot vestigingen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem hier contact op.

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot 408

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vanaf het moment dat ik informatie nodig had tot vandaag, ben ik erg tevreden met de service die ik heb ontvangen van de verkoop adviseur Laurens Stoffels. Hij heeft duidelijk en uitgebreid, de tijd genomen om mij alles over het leasen van een auto, te vertellen. Van A naar Z letterlijk. Dit zegt heel veel. Mede door deze super service heb ik direct mijn beslissing genomen. Dinsdag j.l. kon ik mijn nieuwe auto ophalen en het was een heel prettig moment. Ik mocht zelf de mantel eraf halen en Laurens heeft voor mij gefilmd. Te gek! Hierna heeft hij weer de tijd genomen om mij uitgebreid wegwijs te maken in mijn auto. Mijn auto werd door hem naar buiten gereden en ik kreeg er een present bij ook. TOP SERVICE! 100% aanbevolen. Hartelijk dank voor je geduld en je uitmuntende service Laurens. Klasse.

Olano - 2019-11-21 04:04
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review