Peugeot 308

Benzine, diesel of Plug-in Hybride

Rijklaar vanaf*
€ 33.300
Private Lease (p/mnd)*
€ 548
Financial Lease (p/mnd)*
€ 351
Peugeot 308

De compacte Plug-in Hybride

Maak kennis met het nieuwe gezicht van Peugeot, de 308. Laat je verleiden door zijn exclusieve karakter en dynamiek. Dankzij de innovatieve en hoogwaardige technologieën van de nieuwe Peugeot i-Cockpit® geniet je van elk moment tijdens de rit. Het comfort, de efficiency en de prestaties maken het rijplezier compleet, ongeacht of je kiest voor Plug-in Hybride, benzine of diesel.

Peugeot 308

Plug-in Hybrid

De Plug-in Hybrid 225 e-EAT8 beschikt over een combinatie van een 180 pk (132kW) PureTech-motor met een 110 pk (81kW) elektromotor. De Plug-in Hybrid 180 e-EAT8 beschikt over een 150 pk (110kW) PureTech-motor met een 110 pk (81kW) elektromotor.

Peugeot 308

Actieradius en opladen

De Plug-in Hybrid heeft een actieradius tot 60 km (WLTP) in elektrische modus met de lithium-ion tractiebatterij. Met de MyPeugeot-app kun je het laden van de tractiebatterij en het vooraf verwarmen of koelen van het interieur van jouw auto op afstand regelen.

Peugeot 308

Puretech motoren

Liever een verbrandingsmotor? De 308 is leverbaar met Euro 6-motoren van de nieuwste generatie. Voordeel hiervan is de lage CO2-uitstoot. Ook zijn deze motoren voorzien van een Stop & Start-systeem.

Peugeot 308 met € 3.500 voordeel

De Peugeot 308 is tijdelijk verkrijgbaar met voordeel tot maar liefst € 3.500. Wil jij ook wegrijden in een nieuwe Peugeot 308? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Technologie helpt je ontspannen

De 308 is uitgerust met een scala aan rijhulpsystemen en parkeerhulpsystemen die je elke dag weer helpen om het rijden leuker én makkelijker te maken. Een paar voorbeelden zijn:

  • Achteruitrijcamera 180° Visiopark 1
  • Achteruitrijcamera 360° Visiopark 3
  • Lane Change Assist: waarschuwt je bij de aanwezigheid van een voortuig dat met hoge snelheid nadert in de dode hoek tot wel 80 meter achter de auto.
  • Adaptieve cruise control met Stop & Go-functie
  • Lane Positioning Assist zorgt ervoor dat de auto op de juiste door jou gekozen positie binnen de rijstrook blijft.
Peugeot 308

Peugeot 308 accessoires

Accessoires maken jouw auto nóg mooier en zorgen voor een personal touch. Van vloermatten tot trekhaken en van dakdragers tot leuke gadgets. Geef jouw Peugeot een unieke look.

Stap jij in deze Peugeot 308?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …