Peugeot 308 SW

Benzine, diesel of Plug-in Hybride

Rijklaar vanaf*
€ 34.600
Private Lease (p/mnd)*
€ 602
Financial Lease (p/mnd)*
€ 368
Peugeot 308 SW

Het nieuwe gezicht van Peugeot

Vergeet de clichés en geniet van elk moment achter het stuur van de nieuwe Peugeot 308 SW.  Laat je inspireren door zijn expressieve en onderscheidende stijl en ervaar de nieuwe technologieën die het rijplezier nog intenser maken.

Maak kennis met de Power of Choice  van Peugeot. Profiteer van de vrijheid om voor jouw nieuwe 308 SW te kiezen voor een efficiënte benzine- of dieselmotor of een plug-in hybride-aandrijflijn.

Peugeot 308 SW

Plug-in Hybrid

Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier met de Plug-in-Hybrid-aandrijflijnen van de nieuwe 308. Kies voor een 225 e-EAT8 of een 180 e-EAT8.

Peugeot 308 SW

Actieradius en opladen

Dankzij de actieradius van de lithium-ion tractiebatterij kun je met de 308 SW tot wel 60 km rijden in de elektrische modus volgens de WLTP-norm.

Peugeot 308 SW

Puretech motoren

De Peugeot 308 is leverbaar met Euro 6-motoren van de nieuwste generatie met een lage CO2-uitstoot. Deze motoren zijn voorzien van een Start & Stop-systeem.

Peugeot 308 SW met € 3.380 voordeel

De Peugeot 308 SW is tijdelijk verkrijgbaar met voordeel tot maar liefst € 3.380. Wil jij ook wegrijden in een nieuwe 308 SW? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot i-Cockpit®

De nieuwe generatie Peugeot i-Cockpit® biedt toegang aan alle functionaliteiten die van belang zijn om je een aangename rij-ervaring te bieden: een compact stuurwiel, een centraal touchscreen en een digitaal head-up instrumentenpaneel  of zelfs een 3D variant hiervan met holografische weergave . 

Om iedereen aan boord bij de ervaring te betrekken, is er bij de Peugeot i-Cockpit® ook aan de passagiers gedacht: Een centraal touchscreen voorzien van innovatieve configureerbare i-Toggles .

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW accessoires

Peugeot heeft talloze accessoires ontwikkeld om de vervoersmogelijkheden van jouw 308 verder te vergroten. Ze zijn robuust, gemakkelijk te monteren en voldoen natuurlijk aan de City Crash test-normen.

Stap jij in deze Peugeot 308 SW?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …